Cvetanović u Vladi Srbije povodom nabavke i instalacije magnetne rezonance

LESKOVAC


Danas su u Vladi Republike Srbije predsednik Privremenog organa grada Leskovca Goran Cvetanović, dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice Leskovac i Jasminka Milenković, šef Odeljenja za urbanizam, sa predstavnicima Generalnog sekretarijata, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Ministartstva zdravlja prisustvovali sastanku sa direktorkom Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje prof. dr Sanjom Radojević – Škodrić na temu zdravstva, objavljeno je na sajtu grada.

Na sastanku se razgovaralo o nabavci i instalaciji magnetne rezonance do kraja godine, navodi se u objavi. (kraj) SG/MN

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sasa
Sasa
6 meseca pre

Sa direktorom Dimitrijevicem. Da se gospodja Skodric sporazume s njim potreban joj je prevodilac? Cudno da nije posao i pomocnik direktora dr Milan Petrovic, da moli da mu produze rad u bolnici posto ispunio uslove za penziju.

Danica
Danica
6 meseca pre

Poštovani,
Da li je normalno da se na predlog kod doktora specijaliste čeka mesec dana a privatno može odmah?!
Džaba Vama oprema, niko do nje doći ne može a najgore je što većina ne znaju da rade i čitaju nalaze. Edukujte osoblje prvo! Da li je normalno da ni skener me zna doktor specijalista, ne želim da imenujem, pročita kao da je eho abdomena..Nema ni većina injekcije, sami kupujemo a ja dakle više? Ne interesuje me politika ali Zdravstvo u Leskovcu je ….Nemam komentara.
S poštovanjem,

Premijer
Premijer
6 meseca pre

Štigličar laže kao i uvek,pa zar niste videli da su mamograf naopako montirali nepismeni njegovi sektaši! Najurićemo ga posle izbora jer je sve nas pelješio godinama!

Danica
Danica
6 meseca pre
Odgovori  Premijer

Izgleda da nije dovoljno, svaka čast na komentsru. Ne razumem, politikom treba da se bave ljudi koji su završili političke nauke a koliko znam niko od političara u Leskovcu nije (možda je neko) ali većina nije!. Svi su političari! Dajte radite za šta ste kompetentni i kraj!