Cvetanović u Meksiku radi bratimljenja, u Leskovcu radnici Džinsija sa otkazima, ples u donjem vešu na Dečjem karnevalu. . .

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović boravi u Mesiku a zbog bratimljenja sa gradom Oahaka de Huares, saznaje Regionalna informativna agencija JUGpress.

Naši izvori tvrde da su sa njim u Meksiko navodno otputovali član Gradskog veća Aleksandar Pejčić i sekretar Skupštine grada Zoran Vukašinović koji je na sednicama na kojima se razmatrao predlog o bratimljenju jedini i znao da izgovori ime grada.

Dobro upućeni izvori nam prenose da je bila ozbiljna borba po kuloarima u upravi grada ko će sve da putuje u Meksiko.

Zoran Vukašinović, sekretar Skupštine Grada Leskovca, na sednici Gradskog veća 23. februara ove godine, rekao je da je preko ambasade Republike Srbije u Meksiku i ambasadorke Tatjane Conić, kao i Ministarstva inostranih poslovam upućen predlog gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću da se uspostavi saradnja, odnosno, kako se to popularno kaže, pobratime Oahaka de Huares, glavni grad meksičke države Oahaka i Leskovac.

I pored problema sa odlaskom fabrike Džinsi iz Leskovca i otkaza koji su oni podelili SMS porukama neutvrđenom broju radnika ( gradonačelnik tvrdi da ih je 350 a vlasnik fabrike je prošle godine, prilikom boravka predsednika Srbije Aleksandra Vućića na gradilištu fabrike Erenli, tvrdio da ih je 950) Cvetanović je ipak odlučio da otputuje u Meksiko.

Ples u donjem vešu, kakav se izvodi u striptiz klubovima, izveden na leskovačkom trgu na Dečjem karnevalu, je izgleda, što se vlasti i gradonačelnika tiče, normalna stvar na koju nema čak ni reakcije u Leskovcu iako reaguje čitava Srbija.

A građani platili devet miliona dinara i za taj karnevalski “ugodjaj”. ( kraj)

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
dzviska
dzviska
10 meseca pre

Puna podrska gradonacelniku,tako treba pisaj po sirotinji.

Bojan
Bojan
10 meseca pre

Čudno da dr Mesko nije poveo i dr Milana Petrovića, kome je za godinu dana zaposlio sina u Opštu bolnicu, dao mu specijalizaciju i ćerku sa privatnim pravnim fakultetom zaposlio kao pravnicu u OŠ “Vožd Karadjordje”. A ćerka je za dve godine studiranja na državnom pravnim u Nišu, dala svega 2 ispita. Bruka i sramota. A deca sa državnim pravnim i visokim prosekom nemaju posao i rade u Waikiki, Planetu…. .Da li se gospodo stidite, da li vas je strah od boga? Bezočni dr Milane Petroviću!

Koristoljubivo druzenje
Koristoljubivo druzenje
10 meseca pre
Odgovori  Bojan

Cvetanovic nikad nije imao osecaj. Terao je od sebe one koji su promovisali partiju, vlast, pa i njega u najpozitivnijem smislu i to svojim postenjem, strukom, nesebicnoscu, marljivoscu, da bi sluzio interesnima pa je tako Milanu, Olji, i mnogima ucinio preko svake mere zloupotreblhavajuci funkciju. Zato sto ni po jednoj pravdi takvi likovi ne bi dobili ni deseti deo onoga kako su iskoristili bliskost s gradonacelnikom. A on to nikad nije uvideo.

Drscifaraon
Drscifaraon
10 meseca pre
Odgovori  Bojan

Pa nema više šta da se kaže faraon bira nepismene radi žurke bungabunga,i ucenjuje,bira nepismene sa nevažećim diplomama,koji ništa neznaju a u istom su rangu kao i on. Bahate treba što pre najuriti zato krenite svi na proteste ako postoji šansa da bar naši decu spasemo,jer oni su njihovu zaposlili!

Sinisa
Sinisa
10 meseca pre

Kazu da su zamenica Lidija Dimijevic,Sandra Mijuskovic i Tina jako razocarane jer su trrebale da budu deo delegacije koja ce da ide u Meksiko. Semba im je govorom u skupstini pokvario planove jer se rasculo.