Cvetanović tvrdi: Lokalna samouprava “posvećena svim saobraćajnicama”

LESKOVAC

Radovi na izgradnji ulice Branka Krsmanovića u naselju Stara stočna pijaca se privode kraju. Za ovu deonicu dugu 185 metara dato je 2,9 miliona dinara. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović obišavši radove podseća da je lokalna samouprava posvećena svim saobraćajnicama u gradu, kako većim, tako i manjim, i na celoj teritoriji Leskovca:

„Dokaz da smo posvećeni svakom centimetru puteva u gradu su upravo ovi radovi, na ovoj saobraćajnici, koja je značajna za sve meštane ovog naselja. Cilj lokalne samouprave našeg grada je da što više ulica bude uređeno savremenim asfaltom, kako bi bile bezbednije za sve učesnike u saobraćaju, a grad raspolagao kvalitetnom saobraćajnom infrastrukturom, jer bez saobraćajne infrastrukture ne možemo računati na ekonomski rast i razvoj našeg grada.“

Novica Nikolić, direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ podseća da je ova ulica bila neasfaltirana i bez rešenog navodnjavanja.

„Ovde je izvršena ugradnja tampona od šljunka i tucanika, zatim ugradnja ivičnjaka. Postavljeni su novi gajger slivnici, nivelisani šaht poklopci i asfaltiranjem, koje se završava danas, radovi će biti kompletirani.“

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Kokan
Kokan
11 meseca pre

Zašto se najduža gradska ulica, ulica Lepše Samenković (od Hisara do Sinkovca) ne rehabilituje, kako se satručno kaže. Tu su rešeni imovinsko – pravni odnosi, ostaje da se zameni asfalt, da se ne bi krpile rupe i tako stvaraju neravnine.