Cvetanović : Tri ugovora u SRC raskinuta

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanovcić rekao je danas za JUGpress  da su u Sportsko rekreacionom centru (SRC) “Dubočica”  raskinuta tri ugovora o radu o kojima je juče govorio.

” Moja reakcija na informaciju da je tamo primljeno troje  novih uposlenika je bila takva da sam pozvao predsednika skupštine grada Aleksnadra Djurovića  i rekao sam da jednostavno ili nije pratio tokove ili pošto je sad preuzeo  funkciju predsednika skupštine, nije u toku , da jednostavno mora da vodi računa da mi ne smemo više da primamo ljude na posao,” rekao je Cvetanović.

” Gospodin Đurović je to prihvatio i promtno je reagovao, raskid ugovora je napravljen u toku tog dana. Ja znam da će biti projekcija da je sada Cvetanović kriv šti su neki radnici ostali bez posla”, rekao je Cvetanović i dodao da mu je “zaista žao” i  da bi “voleo  da svaka porodica i svi u toj porodici rade”.

Ali, mi  moramo da se ,  kao koalicioni partneri,  opredelimo da je posao u privatnom sektoru. Zato radimo na pozitivno poslovno okruženje, zato radimo sada restifikaciju, zato smo i u NALED-u definisani kao jedan od gradova koji je izuzetno pozitivan “, rekao je Cvetanović.

 

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
i Vucic pozdravio
i Vucic pozdravio
7 godine pre

Ajde bre naplacujte vise taj porez. Kako drugi mogu, samo u Leskovac ne moze.

Tu su pare. A gde su pare, tu su i radna mesta.

http://www.blic.rs/vesti/ekonomija/otvoreno-za-blic-direktorka-poreske-uprave-prosla-su-vremena-kada-se-porez-nije/f6fbysk