Cvetanović se sekira što ga građani psuju

LESKOVAC

Na današnjoj sednici Gradskog veća Grada Leskovca gradonačelnik Goran Cvetanović upitao je direktora JP „Vodovod“ Stanišu Ristića kada će da vrate ulice u prvobitno stanje i dodao da ne želi da sluša priče kako treba 20 dana da nalegne zemlja, kako Nadzorni odbor neće da potpiše ako nije prošlo 20 dana, ali i da ga ne interesuje što je izvođač radova zauzet, jer je dobio posao.

„Stoji negde to po tri meseca, da ne pričamo o drugim delovima grada, da ne pričamo o Direkciji, Toplani, gasu… Prosto je nedozvoljeno ovo što se radi. Svakog dana tu prođe 5.000 automobila i ti ljudi meni psuju majku s pravom, jer i ja sam sebe psujem kada tu moram da prođem pet puta dnevno. Šta čekamo, da padne sneg i sve to popuni, pa da tek onda bude problem“, rekao je Cvetanović ne precizirajući o kojim se ulicama tačno radi.

Svakako je simptomatično da su ove kritike usledile pošto je JUGpress predhodnih dana objavljivao više vesti u rubrici “Čitaoci javljaju” u kojima su građani ukazivali upravo na ovakve probleme.

Cvetanović je rekao i da ne razume ni direktora JP „Urbanizam i izgradnja“ Novicu Nikolića i upitao da li zna koliko košta aparat za postavljanje šahte na ulici?

„Košta 20.000 evra. Noću, kad je najmanji saobraćaj, mašina iskopa rupu, betonira se i već ujutru tu može da prođe saobraćaj. Nema da prođe 20 dana, da kiša pada, nalivanje… Svaka firma koja se bavi niskogradnjom mora da poseduje tu mašinu. Kakva je to firma koja ne poseduje takvu mašinu? To mora da bude obaveza na tenderu.“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare