Cvetanović: Rekonstrukcija Bulevara Nikole Pašića po planu

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je rekao da se radovi na rekonstrukciji Bulevara Nikole Pašića odvijaju zadovoljavajućom dinamikom i da se na nekim delovima trenutno postavlja drugi sloj asfalta, dok je tehnički direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ Ljiljana Mihajlović naznačila da se izvođač radova maksimalno trudi da završi sve radove, te da se radovi izvode i u jutarnjim i popodnevnim časovima.

Rok za rekonstrukciu Bulevara je 150 dana, a sa radovima se počelo krajem aprila. Nakon završetka ova saobraćajnica će imati kolovoz sa četiri trake od tri metra, sa trotoarima i biciklističkim stazama.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Djura Leskovac
Djura Leskovac
1 godina pre

Bulevar Nikole Pašića je sastavni deo državnog puta II-A reda br. 158, preciznije njegove deonice Brestovac-Bratmilovce. Glavni finansijer rekonstrukcije je Republika Srbija, tačnije JP “Putevi Srbije” koje je posao dodelilo izvođaču koji je očigledno dorastao zadatku. 

– Napredovanje radova je svakodnevno vidljivo. Moguće je ipak da će doći do nekakvog probijanja roka, ali je sasvim jasno da će ova saobraćajnica u potpunosti biti završena pre kraja putarske građevinske sezone.

– Veruje se da je piramida faraona Keopsa (površina osnove 5,3 hektara), izgrađena za dvadeset godina. Keopsova leskovačka karikatura, “svoj” trg površine 86 ara, popločava već bezmalo dve godine, a kraj radova se i ne nazire?!   

– Dakle, umesto što izigrava potparola Zoranu Drobnjaku… umesto što se kiti tuđim perjem i hvališe kučićima, štiglićima i svojim “ribolovačkim” rekla-kazala pričama… gradonačelniku Leskovca bi bilo pametnije da se pozabavi leskovačkim gradskim trgom.
Ako nije znao, dosadašnja dinamika i kvalitet izgradnje tog trga, predstavljaju savršeni obrazac njegovih ličnih “sposobnosti” i efikasnosti njegove vladavine.

Đamarezi
Đamarezi
1 godina pre
Odgovori  Djura Leskovac

Naš je trg kao Skadar na Bojani… Neka od “piljarki” iz kabineta da bude Gojkovica, inače propade stvar 😉

Pertackibot
Pertackibot
1 godina pre
Odgovori  Đamarezi

Imam predlog. Gojko da bude Gojkovica, zadužio nas je, zaslužio je…