Cvetanović razgovarao sa građanima

LESKOVAC

Predsednik Privremenog organa Goran Cvetanović razgovarao je sa zaintersovanim građanima u prisustvu predstavnika gradskih i republičkih preduzeća, ustanova, institucija i službi.

„Većina naših sugrađana i svi predstavnici medija dobro su upoznati sa činjenicom da smo moji saradnici i ja konstantno na terenu i da smo pristupačni za razgovor sa sugrađanima“ podsetio je tom prilikom.

„Pravnik Vladimir Branković dva puta nedeljno prima stranke, tako da su vrata mog saradnika zaduženog za prijem građana otvorena za sve koji imaju potrebu za tim, a onda mene upoznaju sa problemima koje ne mogu tako lako da reše, nego postoje određene barijere. Cilj održavanja prijema i otvaranja naših vrata je da razgovaramo sa ljudima, da čujemo šta ih muči i preduzmemo sve moguće korake kako bi njihovi problemi bili rešeni, ublaženi ili makar savetodavno usmereni. Prethodnih godina, slušajući ljude i njihove potrebe, pokrenuli smo mnoge infrastrukturne radove, započeli obnovu škola, mesnih zajednica, ambulanti… Do sada smo razgovor obavili sa dvadesetak sugrađana. Teme su slične kao i na svim prijemima, komunalna infrastruktura, zdravstvo, problemi pravne prirode, ostvarivanje prava na penziju…,” rekao je Cvetanović. (kraj) IS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare