Cvetanović priredio prijem za Cecu

LESKOVAC

Gradonačelnik Goran Cvetanović u Svečanoj sali Grada Leskovca upriličio je prijem za Svetlanu Ražnatović Cecu, povodom njenog nastupa na prvoj večeri ovogodišnje Roštiljijade.

„Smatram da nije slučajno što naša gošća potiče sa juga Srbije i siguran sam da će ovo biti veče za pamćenje koje će obeležiti 31. Roštiljijadu. Ovogodišnja manifestacija je pripremana sa mnogo posvećenosti i mnogo pažnje. Potrudili smo se da bezbednost i zdravlje naših gostiju bude na prvom mestu, ali da tu bude i dobar provod, ukusna hrana i dobro raspoloženje.“

Ceca je izrazila svoje zadovoljstvo zbog prisustva na Roštiljijadi, ali i naznačila da neće biti degustator, s obzirom da je u postu.

„Ja nikada nisam zaboravila ko sam i odakle potičem i uvek mi je drago kada dođem u ove krajeve. Mi imamo vrelu krv i sigurna sam da će koncert biti fantastičan, pun emocija, energije i da ćemo svi uživati.“

Prati
Obavesti me o
guest
3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Nikad gospodin čovek od tebe
Nikad gospodin čovek od tebe
10 meseca pre

Kad bi poštovao svoje sugrađane samo 1% od toga kolko poštuješ ovu kafansku pevaljku od koje ste vi radikali sa spsom napravili ikonu, dakle da samo malo poštuješ sugrađane, imao bi uzvraćeno kakvo-takvo poštovanje od nas Leskovčana.
A ti tražiš poštovanje godinama, ali ga ne dobijaš.Poštovanje ne može da se kupi, ono se zarađuje, a ti ga ni radom ni ophođenjem nisi zavredeo.
Pogledajte ljudi kakva ga je milina obuzela na drugoj slici!
Pa to li će bre mene da predstavlja?
Auuuuuuuuu…kakva komedija od čoveka! Pa nisi pod šatru, alo!
Za deset godina nijednom nije bio dostojanstven, kako priliči čoveku njegovih godina. Ne zato što je kupio titulu gradonačelnika kao i diplomu, već zato što je Leskovčanin. Još 200 godina da živi, neće da stekne šlif.

Predlog
Predlog
10 meseca pre

Kad ovi padnu sa vlasti, a pašće, zbog svih opskurnih likova koji su kročili u zgradu opštine predhodnih desetak godina tebalo bi prostorije opštine dooobrooo prokaditi.

Mare
Mare
10 meseca pre

Zakopcaj sako jednom u zivotu!