Cvetanovic primio još jednu povelju

LESKOVAC


Grad Leskovac dobitnik je još jednog priznanja na Dunavskom biznis forumu, objavljeno je na zvaničnom sajtiu grada.

” Ovoga puta Leskovcu je pripala povelja „Dunavski kapetan“ u kategoriji Najprepoznatljivija gastro manifestacija regiona, za organizaciju leskovačke „Roštiljijade“.

Povelja je na Osmom Dunavskom biznis forumu, održanom juče u Master centru Novosadskog sajma, uručena gradonačelniku Leskovca, dr Goranu Cvetanoviću. Osmi Dunavski biznis forum održan je uz pokroviteljstvo Privredne komore Srbije, u organizaciji Media invent, Unija poslodavac Srbije i Institut evropskih regiona iz Salcburga.

Povelja je gradonačelniku Cvetanoviću uručena uz obrazloženje da se veoma vrednuju dosadašnji rezultati u radu na povezivanju ljudi, ideja i tržišta, u Jablaničkom okrugu i Srbiji, kao i razvojna perspektiva Grada Leskovca.

Gradonačelnik Cvetanović nakon preuzimanja povelje izrazio je veliko zadovoljstvo činjenicom da je Leskovcu pripalo još jedno priznanje Dunavskog biznis foruma nakon uručenja povelje „Dunavski kapetan“ u kategoriji pametni gradovi, „Zlatnog ključa“ i „Kapetan Miša Anastasijević“, navodi se u objavi koju prenosimo iu integralnoj verziji.

Prati
Obavesti me o
guest
1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Jevdokija
Jevdokija
5 Oktobra, 2019 8:09 am

I s ovo papirče li se hvali? Pa, ovo li je povelja?

“Povelja, isprava kojom se dodjeljuje neko pravo, privilegijа ili čast. Svečani pisani akt, ukrašen likovnim ornamentima i pisan svečanim stilom, kojim se objavljuje ili posebno važna poruka ili se obeležavaju značajna dela.”

A ovo ko da je prigodno, u vreme medijskog razgolićenja malomančestarskog faraona-dunavskog kapetana od strane režimskog “Blica”, radio neki polupismeni, retardirani bot, i to na geštetner. Stvarno smo u zlatnom dobu, još da nam je pameti! A, da Gentlmen je pametan!

Проститутки Бишкека
1
0
Ostavite komentar.x
()
x