Cvetanović predložio da ide na detektor laži, Zdravković i Cakić ga optužili da stoji iza verbalnih napada na njih

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao je danas da je spreman da ide na detektor laži kao odgovor na optužbe odbornika opozicione Grupe građana “Za Leskovac – ZAJEDNO” Nenada Zdravković i Nebojša Cakić da on stoji iza svih verbalnih napada na njih na današnjoj i predhodne dve-tri sednice Skupštine grada.

Cvetanović je rekao da njegovi odbornici “misle svojom glavom”. kao i da su njemu “palili kuću” a da taj slučaj i dalje nije rešen.

Zdravković i Cakić su predhodno rekli da oni “nemaju dilemu” da Cvetanović stoji iza svih ličnih napada i napada na porodice i decu koje su, kažu izneli odbornici odborničke grupe SNS.

Zdravković je rekao da su na današnjoj sednici ti napadi počeli posle njegovog izgalganja u kome je prozvao zamenika direktora Centra za socijalni rad Bobana Ilića da botuje u radno vreme i da vredja njegovu i Cakićevu porodicu i decu kao i o raspoedli sredstava za projekte iz oblasti socijalne zaštite.

Cakić je rekao da se u Skupštini kreira atmosfera da su odbornici grupe “Za Leskovac ZAJEDNO” neprijatelji zato što iznose kritike na račun rada lokalnih vlasti.

“Mi dobijamo verbalne uvrede a na ulazu u Skupštinsku salu nam je pretio i prijatelj Aleksandra Đurovića (predsednik Skupštinei Gradskog odbora SPS, prim. JUGpress) , o čemu je obavešten i načelnik Policijske uprave u Leskovcu.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Potop
Potop
2 godine pre

Ne trebaš ti Mesko da ideš na detektor laži ti trebaš da ti izmere količinu gluposti.Budi bar originalan a ne da kopiraš Vučka.Glup si ko tocilo.

Miško
Miško
2 godine pre

Xxaxa ma sve to seljoberi. A kad dodju kod tebe Zdravkoviću da se leče sve da ih ispoštuješ. Sve po protokolu.

Zdravlje broj dva
Zdravlje broj dva
2 godine pre
Odgovori  Miško

On mora profesionalac je u ZDRAVSTVU PO PRAVILU NEMA POLITIKE MADA NA ZALOST SADA NE DA JE IMA NEGO SAMO PODOBNI OPSTAJU