Cvetanović pozitivno iznenadjen djačkim uniformama

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović posetio je Trgovinsko-ugostiteljsku školu kako bi se upoznao sa problemima koje uposlenici i đaci, njih oko 850, imaju.

„Prosveta je jedan od prioriteta na koji smo usmerili svoju energiju i rad, jer je to važan stub svakog društva. Prosvetni radnici u školama rade sa našom decom, odnosno sa našom budučnošću na kojoj će ostati naš grad i zemlja. Ovu školu uskoro očekuje energetska sanacija, a tu podrazumevamo sanaciju fasade, zamenu stare građevinske stolarije, zamenu osvetljenja LED panelima, a biće urađena i termička izolacija krova, zamena unutrašnje stolarije. uspostavljanje nove internet mreže, zamena podova u učionicama, parterno uređenje školskog dvorišta, poboljšanje pristupačnosti i izgradnja sanitarnog čvora ta osobe sa invaliditetom. Ukupna vrednost ovih radova je 50 miliona dinara.“

Obišavši i neke kabinete i učenike koji su u tom trenutku bili na nastavi jednobrazno odeveni, gradonačelnik Cvetanović je primetio da ga to podseća na neko doba kada su svi đaci imali uniforme.

„Pozitivno sam iznenađen pristupom i učenika i nastavnika, od garderobe i toga kako izgledaju do njihovih nasmejanih lica. Vizuelni efekti su zaista sjajni. Ova škola je simbol grada i ima veliki broj priznanja, na čemu im čestitam. To je samo još veća obaveza za nastavak rada.“

Direktor škole Gradimir Ilić zahvalio je na pomoći u rešavanju problema s kojim se škola susreće.

„Za nesmetani rad škole, izvođenje kabinetske i praktične nastave veoma je važno i rešavanje problema kakvi su redovno plaćanje struje, grejanja i drugih materijalnih troškova. Škola tako može da radi nesmetano i da se razvija u još boljem pravcu.“

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
cirkus kolorado
cirkus kolorado
6 godine pre

Ko je organizovao medijsku pratnju poslanika do skupštine sa đacima? Vidim neki su ih novinari pratili, neki nisu. Gde su odgovori na novinarska pitanja o tome sta su poslanici ucinili za bolji zivot gradjana, sta su izdejstvovali u Beogradu? Vidim ovu na sliku, kuma li je, pobratimka li je, samo znam da i ona treba da se pokrije i ne bruka vise naprednjake, jer svi znamo da je nezakonito po zakonu se porodila u Francusku a koristila bolovanje u Srbiju, cuvali joj radno mesto, davali joj placeno, poluplaceno, preplaceno. Uopste, neki stvarno ne znaju gde im nije mesto. Umesto da se sakriju, jer dodjoše sa nekakve srednje škole, pa sad šetaju nekakve fakultete i dobiše plaćena radna mesta za visokoškolce do kojih ozbiljno obrazovani građani ne mogu da dođu. Oni umesto da kažu hvala i ćute, oni se eksponiraju ko mutavi, a onaj ko treba da im kaze, njemu zao mu, mnogo je boleć na gluposti, pa izbruka sve redom sa ovakvi levi halfovi. Zarko , glavni ogovarac, covek koji prvo ogovara nacelnicu kod gradonacelnika, a onda gradonacelnika po Leskovac s kim je i s koga je i gde na planinu vozio, ma cirkus, ogovara sve i svakog na sva usta, a prima poslanicku platu, coveeeece, sta mi placamo?! Taman narod zaboravi da ničemu ne služe, a oni ete ih hoće da slikaju, da budu poznati, samo po šta, pitaju se građani? Da svi zaborave ko su, šta su bili i šta im je poklonjeno, pa da počnemo da ih memorišemo od juče, kad su seli, gde su seli politički. Svašta!

Ser diplomirani ekonomista na frc prc fakultet
Ser diplomirani ekonomista na frc prc fakultet
6 godine pre

Diploma nije titula. Ako nisi radio u struci, ako nemas rezultate toga rada, onda ti ne vredi nista ta diploma. Ironija ili sarkazam da deci primer daju osobe koje su politicki dobile i diplomu i posao i ciji fakulteti nemaju ime, pa u prvi plan isticu smer ekonomiste. Grof Monte Ekonomisto i Princ od Menadzmenta. Pa njih samo dr Dzekil noze da prizna, koji u sustini jeste Mr Hajd. Pametni bi uzeli to sto im stranka dala pa pobegli, a ove oce da budu zvezde vodilje, svetionik znanja, naucne radnice, znaci malo im je, drcne oce jos, mozda neko ministarsko nesto , a moglo bi i ambasadorsko u Pariz, posto s tolki kapacitet sigurno fluent govori francuski. Ili tamo ne priznaju taj kvalitet, vec im sluzi za natalitet. E stranko SNS, cemu I kome ti sluzis!

Vitez Koja i poseta skupstini
Vitez Koja i poseta skupstini
6 godine pre

Sad sam povezao. To su one dve gospodje sto su vodile decu u skupstinu, pre toga na ekskurziju, a na posao idu u promenadu. Da ne bi uzimale recnik, to je setanje na posao.