Cvetanović posetio JKP” VODOVOD”

LESKOVAC

„Javno-komunalno preduzeće „Vodovod“ Leskovac se može svrstati u jedno od bolje organizovanih javnih preduzeća koje je u proteklom periodu ostvarilo zapažene rezultate i koji su iz godine u godinu sve brojniji“ rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović tokom obilaska ovog preduzeća.

On je iskoristio priliku i porazgovarao sa usposlenicima i poželeo im srećnu i uspešnu 2019. godinu, te podsetio da nekoliko godina unazad leskovački „Vodovod“ posluje sa neto dobitkom.

„Cilj „Vodovoda“ je da deluje preventivno, da ulicama podari novu mrežu i obezbedi adekvatno vodosnabdevanje. Unapređenje i osavremenjivanje vodosnabdevanja grada Leskovca podignuto je na viši nivo. Otvoreno je novo poglavlje, a tome je doprinelo i podizanje ekološke svesti stanovništva koje nam donosi zdraviju životnu sredinu. Grad će nastaviti da sa „Vodovodom“ i narednih godina sprovodi projekte koji će svim našim stanovnicima obezbediti adekvatno i kvalitetno vodosnabevanje.“

VD direktor JKP „Vodovod“ Branislav Stanković održao je prezentaciju svega što je ovo preduzeće uradilo u 2018., napomenuvši da je, između ostalog, rekonstruisana vodovodna mreža u šest ulica ukupne dužine 1,4 kilometara za šta je izdvojeno 145.000 evra, zamenjen 21 glavni ventil u vodovodnoj mreži (1,4 miliona dinara), ali i da je ovo preduzeće samo finansiralo asfaltiranje kolovoza i trotoara nakon popravki (tri miliona dinara). Neki od planova za 2019. godinu su rekonstrukcija vodovodne mreže u Voždovoj ulici i Veterničkom trgu (6,5 miliiona), obnova voznog parka, kao i investiciono ulaganje u održavanje fabrike „Gorina“.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
peci
peci
5 godine pre

A koji bi rezultati bili da je Voda dovedena do svih sela? Mogli bi politicari da udome toliko clanova,I …