Cvetanović: Narod vidi i zna kome može da veruje, i to je i pokazao velikom podrškom SNS-u i predsedniku Vučiću

LESKOVAC


U vreme kada predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić poziva na najširi konsenzus i jedinstvo naroda kako bi se država oduprla međunarodnim pritiscima po pitanju Kosova i Metohije, šačica ljudi ide po Srbiji pozivajući na proteste, u nameri da destabilizacijom i raspirivanjem podela prikuplja jeftine političke poene, navodi se u današnjem saopštenju predsednika Gradskog odbora SNS Gorana Cvetanovića koji je i član Predsedništva te stranke.


” Podsećamo vrle „rodoljube“, među kojima ima i onih koji zarad lične koristi lako presvlače političke dresove ili čak zastupaju interese albanskih kriminalnih struktura, da je politika predsednika Vučića jasno i nedvosmisleno eksplicirana njegovim rečima: „Položio sam zakletvu na Ustav Srbije i Miroslavljevo jevanđelje. Ja da budem onaj koji će potpisivati nezavisnost Kosova – neću biti nikada“. Priče o nekakvoj kapitulaciji i izdaji nacionalnih interesa, koje proklamuju pripadnici kvazipatriotskih struja na srpskoj političkoj sceni, potpuno su deplasirane, zlonamerne i kose se sa potrebom za čuvanjem mira i stabilnosti u vremenu koje je za naš narod vrlo izazovno.
Političke opcije koje svom narodu žele dobro i koje ne stavljaju svoj partijski interes i borbu za cenzus i fotelje iznad interesa sopstvenog naroda, u ovakvim trenucima, kada se srpski narod suočava sa ogromnim pritiscima i mora da vodi mudru spoljnu i unutrašnju politiku, treba da istupaju kao brana nacionalnih interesa, a ne kao dodatni faktor unutrašnjih pritisaka i destabilizacije. Time što postupaju potpuno u suprotnosti sa odgovornom državotvornom politikom, pripadnici tzv. „cenzus koalicije“, samo dokazuju da im je lični interes glavna vodilja u političkom delovanju. To su i dokazali na posebnim sednicama republičkog parlamenta o Kosovu i Metohiji, kada su propustili priliku da konstruktivnim predlozima i sugestijama daju doprinos rešavanju gorućeg nacionalnog pitanja, izabravši da incidentima i nasrtajem na predsednika države privuku pažnju na sebe. Srećom, narod vidi i zna kome može da veruje, i to je i pokazao velikom podrškom Srpskoj naprednoj stranci, a pogotovo predsedniku Vučiću na poslednjim izborima, dajući mu apsolutni legitimet da zastupa njegove interese. Nije na odmet pomenuti da to uviđaju čak i članovi nazovipatriotskih partija, pa im se odbori osipaju, a članstvo prelazi u Srpsku naprednu stranku, jer u njoj vidi garant za politiku mira i stabilnosti, a u predsedniku Vučiću pravog i istinskog borca za čuvanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta Republike Srbije.
Kao što je predsednik Vučić istakao kada je govorio o formiranju Narodnog pokreta za državu, za nas je važno da angažujemo sve pametne ljude, sve one koji su za normalnu, pristojnu Srbiju, sve one koji žele razvoj i napredak Srbije, da se ujedinimo svi, da sačuvamo našu decu za budućnost. To je politka mira i ujedinjenja iza koje ponosno stojimo i od koje neće odustajati”, navodi se u saopštenju koje u celini prenosimo.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mentalno zabbbaggovao
Mentalno zabbbaggovao
18 dana pre

Sve je isti pricao ‘98 za Seselja, 2012 za Tomu, sada za Vucica koga on ustvari uopste ne ceni. Pa ti mesko ustvari mrzis uspesne ljude, a prijatelje vredjas svakog dana…

Bora Bora
Bora Bora
16 dana pre

Prijatelje imamo Vi i ja, on ih nema.