Cvetanović napustio press bez objašnjenja kada je pitanje počela da postavlja urednica JUGpressa -TV JUGpress

LESKOVAC

Prati
Obavesti me o
guest

20 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
nektar
nektar
5 godine pre

Najlakse je opleti po gradonacelniku i jeftino se promovisati na taj nacin. Novinarka je pokazala koliko postuje pre svega profesiju kojom se bavi jer je na konferenciji stigla pola sata posle svih novinara. Svoje neslaganje i netrpeljivost prema aktuelnoj vlasti i gradonacelniku ne moze preko novina da iskazuje. Ona je tu da obejktivno izvestava o svemu a ne da zbog nje jugpress bude tabloidna novina

nektarina
nektarina
5 godine pre
Odgovori  nektar

A ti znaš da je zakasnila pola sata? Na konferenciju koja je trajala oko 12 minuta? Ja znam da je to toliko trajalo, bio sam tamo.

Tijana
Tijana
5 godine pre

Profesionalna novinarka bi pre svega došla ranije na mesto konferencije, a ne nakon završetka iste i postavila bi pitanje koje je vezano za temu same konferencije, a ne nečeg desetog. Upravo je ovo problem i totalno nepoštovanje gradonačelnika i ostalih prisutnih. Uz to, poznato je da je nakon konferencije gradonačelnik imao sastanak sa predstavnicima fabrike “APTIV” koji je od velikog značaja za nezaposlene u našem gradu. Ovaj snimak samo govori o neprofesionalizmu dotične novinarke što nije smela sebi da dopusti.

Miona
Miona
5 godine pre

Urednica Jugpress-a postavila pitanje nakon što se konferencija završila i svi ustali…
To bi bio ispravniji naslov 😉

Desa
Desa
5 godine pre

Da li ovaj video shvatiti kao izvinjenje novinarke ili je ovo potvrda “napada” na istu?

Ana Marija
Ana Marija
5 godine pre

I evo potvrde, skandal majstora – tzv. novinarke, naslov senzacionalan a teksta ni'dje. Istina uvek ispliva na videlo, snimak potvrdjuje temu same konferencije za stampu, oprema koju svaki Centar za socijalni rad zasluzuje pa tako i nas u Leskovcu, jedna lepa stvar koja nailazi na podrsku svih ali ocito ne i doticne “novinarke” koja paznju zeli da usmeri na sebe, kasnjenjem i dolaskom na samom kraju na jednom lepom i sa povodom organizovanom ovakvom okupljanju koji je za dobrobit i funkcionisanje celog grada, jer su svi segmenti bitni kako bi se postigao napredak, kao i svojim “upadicama” odn. Pitanjem koje nije u skladu sa temom konferencije jer da je doticna “novinarka” bila prisutna, znala bi o cemu se pricalo i koji je povod. Nedopustivo za nekog ko zeli da postigne odredjeni uspeh u svetu novinarstva!

Aka
Aka
5 godine pre

Svi koji su objektivni vide da su svi naslovi vezani za događaj u CZSR samo napisani da bi se Cvetanović napao. Tri puta gledam snimak i nigde ne vidim čime je uvredio novinarku. O “napadu” neću ni da govorim.

Objektivno i istinito receno
Objektivno i istinito receno
5 godine pre
Odgovori  Aka

Svi znaju da je konferencija u Centru za socijalni rad bila u 12:30, a sastanak gradonacelnika sa investitorima iz Aptiv-a je bio zakazan za 13 sati. Gospodja Ljiljana Stojanovic je kasnila na konferenciju. Cvetanovic je morao da krene da ne bi zakasio na sastanak na kome je bilo reci o poslu za 2000 ljudi. Tako da Ljiljana je ovim novinarskim senzacionalizmom samo opravdala ono sto se za nju prica medju novinarima.

Bogi sa trźišta
Bogi sa trźišta
5 godine pre

Leleee, kako dobra vest! Kad ċe ta radna mesta za 2000 ljudi? 🙂

Moma
Moma
5 godine pre

Prođite pored Zelene zone, uverićete se sami 😉

Bogi sa trźišta
Bogi sa trźišta
5 godine pre
Odgovori  Moma

Prolaskom pored zelene zone zaposliće se 2000 ljudi? Hvala na korisnoj informaciji 🙂

Tako se vi zapošljavali
Tako se vi zapošljavali
5 godine pre

Ja danas prođo četiri puta pored zelenu zonu. Zaposli sebe, ženu i ujku i još mi ostalo jedno radno mesto da prodam. Hvala!

Strelja
Strelja
5 godine pre

Naslov vam je malo tendenciozan, jer po ovom snimku , svi ustaju odlaze sa stola, i nakon toga se u pozadini čuje ženski glas, ali ne mogu da razlučim šta pita i od čega “beži”??? Tako da dragi novinari u naslovu ovog teksta osim senzacionalizma i nema prave vesti :))))!!!!!

Robin Hud
Robin Hud
5 godine pre
Odgovori  Strelja

Novinari, novinari… sposobni ste da od jedne afirmativne stvari napravite ” skandal “

Amfilohije
Amfilohije
5 godine pre
Odgovori  Robin Hud

Katarina – Robin Hud, vaša botovska tuga je pregolema. Čujem da nema više ni sendviča, a kamoli honorara za botove.

Objektivan novinar
Objektivan novinar
5 godine pre

Kako da ne, bas zbog nje je napustio konferenciju. Ljiljo pitanje koje si uputila nije namenjeno gradonacelniku i nema veze sa temom konferencije. Gradonacelnik je govorio o opremi koju je Centar dobio a tebe ako interesuju uslovi za ostvarivanje prava na decji dodatak odi u centar i raspitaj se nezavisno od konferencije. Na konferenciji se potrudi da ti pitanja budu o tome o cemu se govori na toj konferenciji. Cudi me da nisi pitala kakvo je vreme na auto-putu.

Nadja
Nadja
5 godine pre

Zasto bi inace prisustvovao konferenciji,naravno da je gradonacelnik govorio o temi koja je bila prisutna, i nema razloga da od bilo cijih pitanja bezi , kad covek sve sto radi radi vrlo transparentno.

Juče idol Šeki danas Vučić a sutra?
Juče idol Šeki danas Vučić a sutra?
5 godine pre

Važno da je pudlica postavio pitanje i dobio odgovor. Mesko ovde imitira golemu poltičku zvezdu koja prekida konferenciju kad muse ćefne.

Nena
Nena
5 godine pre

Gospodinu Cvetanoviću nisu potrebni idoli, ima dovoljno znanja, iskustva i inteligencije da apsolutno nema potrebe da se ugleda ni na koga.

On pa Merkelova pa Vučiċ
On pa Merkelova pa Vučiċ
5 godine pre
Odgovori  Nena

Da, daa, slažem se. On je veliki “državnik” 🙂 “Drži” kabinet.