Cvetanović: Lista „Aleksandar Vučić – Leskovac ne sme da stane“ za sada ima 41 mandat, sve liste ušle u skupštinu

LESKOVAC

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke održao je konferenciju za medije zahvalio se sugrađanima na podršci i izneo preliminarne rezultate za lokalne izbore.

„Obradili smo od 194 biračkih mesta 171. Lista „Aleksandar Vučić – Leskovac ne sme da stane“ ima 29.137 glasova (50,77%) ili u mandatima 41 mandat. Posle toga ide „Ivica Dačić premijer Srbije“ sa 8.126 (14,16%) i 11 mandata, „Narodni pokret Srbije – Za Leskovac ZAJEDNO“ 7.697 ili 13,47% – 10 mandata, „Svi za jednog, jedan za sve dr Aleksandar Rangelov“ 7 mandata, NADA (Novi DSS i POKS) 2 mandata, „Živeti slobodno“ 2 mandata i koalicija Zavetnici i Dveri 2 mandata.“

Cvetanović je naglasio da ovo nisu konačni rezultati i podsetio da je na preethodnim lokalnim izborima njegova politička opcija nakon slićne konferencije za medije bilo 42 mandata, a ujutru ih je bilo 37.

„Obradili smo 171 biračno mesto, može doći do oscilacija. Izlaznost je bila 57,4%.“ (kraj)IS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
izgubili na ključnim mestima
izgubili na ključnim mestima
6 meseca pre

Davnih godina, kada je prvi put SNS dobio više glasova od demokrata u biblioteci, na izbornom mestu, nije dr Pedja bio zaslužan, nit Nina. Iste godine za izbore u centru takodje, gde Djurović glasa u mesnoj zajednici, prvi put je SPS pao ispod SNS,kojji je pobedio tada. Cvetanović nije obratio pažnju, već je brzopleto promenio koordinatora i juirišao da opravda Bobište koje je tada imalo najgore rezultate, Trčao je po stranci da ih predstavi kao odlične, pomoću Mite kod koga su bili skrivani rezultati. Na sveukupnoj SNS pobedi važnije mu bilo da šlepa Bobište i prikrije pad tamo, nego da vidi kako je centar odlično po prvi put prošao i zahvaljujući kome. Sećam se da je smenjeni koordinator koga je Zarko mrzeo i smeštao mu smenu kao i svima, ladno odbio da ga zaštite članovi jer ko više ceni nesposobne, sa njima treba da ostane. Optužba je glasila da nije išao od kuće do kuće, a jeste zbog čega su komšije i došle da glasaju SNS. koordinator se na optužbe samo nasmejao i rekao da ga baš briga ako slušaju Žarka.

Prema Zakonu o sprečavanju sukoba interesa, pravnik predsednik je prekršio taj zakon jer je sa javne funkcije kao odgovoran za sve građane favorizovao jednu političku grupu i pozajmio joj svoje ime za izbore. On umišlja da je zaslužan, a zapravo je prethodnih godina trošio novac svih građana da bi izgradio imidž imena i prezimena slikajući se 24 časa, 365 dana sa našim projektima, zbog čega je postao najprepoznatljivije ime u Srbiji, a što je uticalo na izbore prema psihologiji prosečnog stanovnika koji reaguje pozitivno na ime koje vezuje za dela sa kojima se ta osoba slikala.

Osim njega, za SNS pobedu su zaslužni svi iz opozicije koji su odbili da se udruže, zaslužni su i oni koji nisu skinuli sa svoje liste kompromitovane likove, kao i oni koji su se grabili da budu nosioci liste, iako su i sami kompromitovani.

A u centar teško da je dobio SNS.
Ko je pobedio u Kosta Stamenković i u Bobište, gde Mesko i Zdravković glasaju?

Pinkpanter
Pinkpanter
6 meseca pre

Dela govore dela ne reci

Sile RAZGOJNA
Sile RAZGOJNA
6 meseca pre
Odgovori  Pinkpanter

E baš si ti neno delo sa 20,000.