Cvetanović kao prioritet u 2017. vidi stvaranje povoljne privredne klime i otvaranje novih radnih mesta

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović u intervjuu za praznični dvobroj Nove Naše reči kaže  da su u 2017 godini prioriteti stvaranje povoljne privredne klime i otvaranje novih radnih mesta.

0 Za mene kao gradonačelnika Leskovca otvaranje novih radnih mesta jedan je od najvažnijih ciljeva. Zbog toga osećam veliko zadovoljstvo što smo izgradili novi pogon fabrike „Jura“, zahvaljujući čemu su stvoreni uslovi za otvaranje oko 1 000 novih radnih mesta

0 Po ugledu na Republiku i grad Leskovac će u narednoj godini izdvojiti više novca za poljoprivredu. Kada smo preuzeli odgovornost ova izdvajanja bila su na nivou od 1,2 posto ukupnog budžeta, mi smo taj procenat najpre povećali na 3, a sada i na 4,3 posto.

 

 

-Po čemu ćete pamtiti 2016. godinu?

Za mene kao gradonačelnika Leskovca otvaranje novih radnih mesta jedan je od najvažnijih ciljeva. Zbog toga osećam veliko zadovoljstvo što smo izgradili novi pogon fabrike „Jura“, zahvaljujući čemu su stvoreni uslovi za otvaranje oko 1 000 novih radnih mesta.
U ovoj godini sproveli smo tri tenderska postupka, ukupne vrednosti 120 miliona dinara, za radove na rekonstrukciji zgrade DP „Sintetika“, a vrlo brzo nas očekuje i uvođenje izvođača radova po sprovedenim tenderima. Ova zgrada biće ustupljena turskoj kompaniji „Džinsi“ koja planira da proširi svoje kapacitete i zaposli nove radnike.
Konstantno smo radili na stvaranju povoljnog poslovnog ambijenta. Kao rezultat našeg truda usledila su priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ za najuspešniju lokalnu samoupravu u regionu i „Zlatni ključ“ koji je naš grad dobio na petom Dunavskom biznis forumu, za odlične rezultate u ekonomskoj, privrednoj i kulturnoj promociji. Pred sam kraj ove godine dobio sam Plaketu Regionalne privredne komore Leskovac za poseban doprinos u privrednom razvoju grada.
Godinu koja je na izmaku pamtiću po izborima koji su pokazali ubedljivu pobedu Srpske napredne stranke. Podsetiću Vas da je SNS sa svojim koalicionim partnerima na ovim izborima osvojila oko 52 500 glasova. Građani su nam poklonili svoje poverenje, koje smo dužni da opravdamo konstantnim radom, kao i ulaganjem u sve oblasti života.
Napomenuo bih, da je dobre rezultate nemoguće ostvariti bez dobrog tima. Sve ovo o čemu sam do sada govorio rezultat je zajedničkog rada mojih saradnika i mene. Ono što doživljavam kao svoj veliki uspeh u godini na izmaku jeste odbrana doktorata na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu sa ocenom 10.

 

Kompletan intervju u štampanom izdanju Nove Naše reči i na sajtu  www.novanasarec.org.rs

, na linku

 

CVETANOVIĆ : U 2017. GODINI PRIORITET PRIVREDNA KLIMA I NOVA RADNA MESTA

 

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
opusti srce, i ruku
opusti srce, i ruku
7 godine pre

Aman, Ljiljče, pusti im taj tekst, ko poklon za Božić. I ako boga znaš, gledaj u komentare češće i puštaj ih, jer ljudi ih pišu smisleno da ih neki drugi čitalac pogleda pa odgovori. Nemoj sati da prodju dok objaviš komentare. Ti sama možeš da utičeš na čitanost. Ako dodješ ovde dva puta ujutru i uveče samo, tad ni čitaoci neće češće da ti svrate. Potrudi se, nije teško, gledaj, prati, puštaj komentare, da ne izgube smisao.
I daj taj Večkov tekst, što si se stila, pa kad je beg bio cicija?

Pa već je dala Večkov!
Pa već je dala Večkov!
7 godine pre

Aman dosta je više!

Musca domestica
Musca domestica
7 godine pre

U sred najveće novogodišnje besparice u novijoj istoriji, otvorio sam se na jadvite jade i umesto u osminu bureka u Modeni, investirao sam 40 RSD u NNR. Učinio sam to pre svega zbog jednog intervjua, a to nije ovaj koji ste objavili.

Dakle, ili ćete ga pustiti u razumnom roku, ili ga ja šerujem u PDF formatu. Znate na koji mislim, zar ne?! ?

P.S.

Predstavu nisam gledao, ali profesor je u sve u pravu. Da se zna! ?

http://oi65.tinypic.com/2iapmk9.jpg

GAGI
GAGI
7 godine pre

JEDVA CEKA DA ZA SVAKO RADNO MESTO STRPA PO 2000 EVRICA U DZEP