Cvetanović išao peške na posao

LESKOVAC


U okviru Evropske nedelje mobilnosti koja se održava od 16. do 22. septembra i koja ima za cilj promociju alternativnih vidova saobraćaja u odnosu na automobilski saobraćaj, širom Srbije, uz podršku Stalne konferencije gradova i opština danas je obeležen „Dan bez automobila u gradovima i opštinama“, objavljeno je na sajtu grada.

Grad Leskovac se i ove godine pridružio manifestaciji. S obzirom na to da je tema ovogodišnje kampanje „Pešačite sa nama“, zaposleni u Gradskoj upravi i kabinetu gradonačelnika na posao su došli bez automobila, i uputili su poziv svojim sugrađanima da se priključe akciji, navodi s eu objavi ali nije precizirano kada je ovaj poziv upućen.

“Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović se i ove godine rado odazvao akciji i na posao je, u skladu sa ovogodišnjom temom došao pešaka. Prilikom dolaska on se susreo sa brojnim Leskovčanima, sa kojima je razgovarao, saslušao ih, a posetio je i brojne privrednike na putu do posla, kao i restoran Trgovinsko-ugostiteljske škole.

Podsetimo: Prošle godine, 21. septembra, gradonačelnik je u cilju podrške ovoj akciji na posao došao vozeći bicikl”, objavio je kabinet rečenog.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare