Cvetanović imenovao pet pomoćnika gradonačelnika, među njima i svog bivšeg vozača

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, nakon imenovanja na ovu funkciju, postavio je i petoro svojih pomoćnika. Na mesto pomoćnika zaduženog za primarnu zdravstvenu zaštitu i brigu o porodici imenovana je Aleksandra Miljković, doktor medicine. Višegodišnji je profesor stručnih predmeta u Medicinskoj školi Leskovac gde je zaposlena na neodređeno vreme. Bila je član Kabineta gradonačelnika u više saziva, obavljala poslove pomoćnika gradonačelnika za primarnu zdravstvenu zaštitu i socijalnu politiku.

Za ekonomski razvoj i finansije biće zadužen kao omoćnik gradonačelnika Perica Gavrilović, diplomirani ekonomista. Rođen je u Leskovcu, gde je i završio Tehničku školu „Rade Metalac“ na smeru za saobraćaj. Nakon toga završio je i Ekonomski fakultet u Beogradu. Radio je kao menadžer prodaje u inostranstvu, dok je od 2004. godine zaposlen u Gradskoj upravi grada Leskovca. Bio je vozać gradonačelnika

Jelena Stamenković, diplomirani sociolog, je postavljena na mesto pomoćnika za obrazovanje, kulturu, sport i omladinu. Diplomirala je 2017. godine na Filozofskom fakultetu u Nišu. Nakon završetka studija, obavila je stručnu praksu u Centru za socijalni rad u trajanju od godinu dana. Od 2021. godine nalazi se u kabinetu gradonačelnika na mestu pomoćnika.

Milan Đorđević, diplomirani pravnik, je imenovan na mesto pomoćnika za komunalne delatnosti i urbanizam. Završio je osnovnu školu „Vuk Karadžić“ u Leskovcu, nakon čega upisuje i završava Gimnaziju. Školavanje nastavlja na Pravnom fakultetu u Beogradu. Uspešno se bavio preduzetništvom. Posvećen je humanitarnom i volonterskom radu. Oženjen je i otac je dvojice sinova. Tečno govori engleski jezik.

Snežana Jović, diplomirani menadžer, biće kao pomoćnica gradonačelnika zadužena za poljoprivredu, zaštitu i unapređenje životne sredine. Završila osnovnu, srednju i Višu ekonomsku školu u Leskovcu. Školovanje nastavlja na Univerzitetu “MB” u Beogradu, poslovni i pravni fakultet.. Bavila se privatnim preduzetništvom, od 2013. godine je na stalnom radu u Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju Leskovac.

Četvoro novopostavljenih pomoćnika su iz SNS a jedna iz Jedinstvene Srbije. (kraj) IS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

6 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Bojan
Bojan
13 dana pre

Pomoćnica za obrazovanje od radnog iskustva ima praksu, a u ekonomskom razvoju grada će pomagati vozač.
Za gradonačelnika kome je tatko završavao fakultet uz pomoć prasića i telića, a dokrorat pisao kolega, sve ovo je sasvim normalno.
Moralne i profesionalne nule će ispomagati jednu zadriglu duplu nulu.

Potop
Potop
13 dana pre

Naplata za sve što se decenijama lošeg ukorenilo u našem društvu i branjenja loših odluka još od Tita naovamo je ovo što živimo danas i ne varajmo se da nam je loše jer sa ovima ne može ni da nam bude dobro.Ovde se brani sve ono što je napisano u 10 božjih zapovesti da se ne sme raditi.Tek ćemo mi da plaćamo cenu svog bezobrazluka bezočnosti i gluposti.

Srki
Srki
14 dana pre

Za to su Leskovcani glasali!!!

Micko
Micko
14 dana pre

Zemljo otvori se, vozac Perica Gavrilovic pomocnik gradonacelnika, “diplomirani ekonomista”, on je ekonomista koliko je gradonacelnik kosmonaut? Sta se ovo radi u ovom gradu, za ne poverovati.

Dok ne uzmete svoj zivot u svoje ruke, ovako je
Dok ne uzmete svoj zivot u svoje ruke, ovako je
14 dana pre
Odgovori  Micko

Demonstracija kako znog neudruzene opozicije, lenjih opizicionih glasaca da izadju na biralista i nezainteresovanih gradjana koji ne zele da shvate da i njima poslovni, ekonomski, porodicni, kulturoloski, obrazovni ambijent, kroji pitika, zbog njih imamo na delu demonstracije kako politika moze i da k.ki po glabi grafjanima, a da im niko nista ne moze.
Vredi li komentarisati uopste? Moze mu se. Zbog prethodno navedenih ,krivaca”.

Ivan
Ivan
14 dana pre

Vozac nije ni proso pored ekonomski faklutet ,a kako li da je zavrsio isti.Upitno je kako je i da li je srednju skolu zavrsio.