Cvetanović imenovao pet pomoćnika gradonačelnika, među njima i svog bivšeg vozača

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, nakon imenovanja na ovu funkciju, postavio je i petoro svojih pomoćnika. Na mesto pomoćnika zaduženog za primarnu zdravstvenu zaštitu i brigu o porodici imenovana je Aleksandra Miljković, doktor medicine. Višegodišnji je profesor stručnih predmeta u Medicinskoj školi Leskovac gde je zaposlena na neodređeno vreme. Bila je član Kabineta gradonačelnika u više saziva, obavljala poslove pomoćnika gradonačelnika za primarnu zdravstvenu zaštitu i socijalnu politiku.

Za ekonomski razvoj i finansije biće zadužen kao omoćnik gradonačelnika Perica Gavrilović, diplomirani ekonomista. Rođen je u Leskovcu, gde je i završio Tehničku školu „Rade Metalac“ na smeru za saobraćaj. Nakon toga završio je i Ekonomski fakultet u Beogradu. Radio je kao menadžer prodaje u inostranstvu, dok je od 2004. godine zaposlen u Gradskoj upravi grada Leskovca. Bio je vozać gradonačelnika

Jelena Stamenković, diplomirani sociolog, je postavljena na mesto pomoćnika za obrazovanje, kulturu, sport i omladinu. Diplomirala je 2017. godine na Filozofskom fakultetu u Nišu. Nakon završetka studija, obavila je stručnu praksu u Centru za socijalni rad u trajanju od godinu dana. Od 2021. godine nalazi se u kabinetu gradonačelnika na mestu pomoćnika.

Milan Đorđević, diplomirani pravnik, je imenovan na mesto pomoćnika za komunalne delatnosti i urbanizam. Završio je osnovnu školu „Vuk Karadžić“ u Leskovcu, nakon čega upisuje i završava Gimnaziju. Školavanje nastavlja na Pravnom fakultetu u Beogradu. Uspešno se bavio preduzetništvom. Posvećen je humanitarnom i volonterskom radu. Oženjen je i otac je dvojice sinova. Tečno govori engleski jezik.

Snežana Jović, diplomirani menadžer, biće kao pomoćnica gradonačelnika zadužena za poljoprivredu, zaštitu i unapređenje životne sredine. Završila osnovnu, srednju i Višu ekonomsku školu u Leskovcu. Školovanje nastavlja na Univerzitetu “MB” u Beogradu, poslovni i pravni fakultet.. Bavila se privatnim preduzetništvom, od 2013. godine je na stalnom radu u Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju Leskovac.

Četvoro novopostavljenih pomoćnika su iz SNS a jedna iz Jedinstvene Srbije. (kraj) IS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

6 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Bojan
Bojan
4 meseca pre

Pomoćnica za obrazovanje od radnog iskustva ima praksu, a u ekonomskom razvoju grada će pomagati vozač.
Za gradonačelnika kome je tatko završavao fakultet uz pomoć prasića i telića, a dokrorat pisao kolega, sve ovo je sasvim normalno.
Moralne i profesionalne nule će ispomagati jednu zadriglu duplu nulu.

Potop
Potop
4 meseca pre

Naplata za sve što se decenijama lošeg ukorenilo u našem društvu i branjenja loših odluka još od Tita naovamo je ovo što živimo danas i ne varajmo se da nam je loše jer sa ovima ne može ni da nam bude dobro.Ovde se brani sve ono što je napisano u 10 božjih zapovesti da se ne sme raditi.Tek ćemo mi da plaćamo cenu svog bezobrazluka bezočnosti i gluposti.

Srki
Srki
4 meseca pre

Za to su Leskovcani glasali!!!

Micko
Micko
4 meseca pre

Zemljo otvori se, vozac Perica Gavrilovic pomocnik gradonacelnika, “diplomirani ekonomista”, on je ekonomista koliko je gradonacelnik kosmonaut? Sta se ovo radi u ovom gradu, za ne poverovati.

Dok ne uzmete svoj zivot u svoje ruke, ovako je
Dok ne uzmete svoj zivot u svoje ruke, ovako je
4 meseca pre
Odgovori  Micko

Demonstracija kako znog neudruzene opozicije, lenjih opizicionih glasaca da izadju na biralista i nezainteresovanih gradjana koji ne zele da shvate da i njima poslovni, ekonomski, porodicni, kulturoloski, obrazovni ambijent, kroji pitika, zbog njih imamo na delu demonstracije kako politika moze i da k.ki po glabi grafjanima, a da im niko nista ne moze.
Vredi li komentarisati uopste? Moze mu se. Zbog prethodno navedenih ,krivaca”.

Ivan
Ivan
4 meseca pre

Vozac nije ni proso pored ekonomski faklutet ,a kako li da je zavrsio isti.Upitno je kako je i da li je srednju skolu zavrsio.