Cvetanović: Glasao sam za sigurnost i stabilnu budućnost

LESKOVAC

Predsednik Gradskog odbora SNS Goran Cvetanović rekao je jutros, posle glasanja da je “glasao za sigurnu i stabilnu budućnost našeg društva, za još bolji Leskovac, za nove puteve, škole i vrtiće, veće plate i penzije.

Želim da pozovem građane Leskovca, ali i sve građane Srbije, da danas iskoriste svoje pravo glasa.

Verujem u ubedljivu pobedu i snažnu podršku programu našeg predsednika Aleksandra Vučića, uoči jedne od najvećih srpskih praznika, slave Sveti Nikola, danas odlučujemo da li će Leskovac nastaviti da napreduje i raste, da li će nastaviti put do jasno zacrtananog cilja, put čiji veliki deo smo već zajedno, uspešno prošli!

On je rekao da ” izlazak na birališta predstavlja obavezu svih građana”.
“Danas naši sugrađani izražavaju svoju volju i daju podršku nekoj od političkih grupacija. Siguran sam da će napraviti pravi izbor i podržati dela.
Dom zdravlja, bolnica, stadion, putevi između Leskovca i Vlasotinca, Leskovca i Lebana, Leskovca i Vučja, Leskovca i Bogojevca, Leskovca i Niša, Leskovca i Predejana, glavne žile putnog krvotoka grada.
Podsetite se i ove škole u kojoj se nalazimo, uređena je staza Dane Korica, igralište, školsko dvorište, energetska efikasnost, u ovom kraju i klinika dr Stojkovića, dečji vrtić, raščišćene deponije u blizini marketa Zlatan trag. U naselju Stara stočna pijaca su asfaltirane sve ulice, osim jedne. Govorim samo o izbornim jedinicama koje gravitiraju školi Kosta Stamenković, ovaj deo grada je postao jedno od najmodernijih naselja.
Imamo čime da se ponosimo. Od zdravstva, prosvete, preko sporta. Juče se u našem gradu igralo pet utakmica, zabeleženo je pet pobeda. Jer podrška sportistima je značajna, kako ona sa tribina, tako i finansijska – Leskovac je postao grad sporta.
Pogledajte i kakve izložbe imamo, pogledajte muzej, najbolji u Srbiji, postao je i najbolji u jugoistočnoj Evropi u tekućoj godini, pogledajte Leskovački kulturni centar, najbolji po kvantitetu i kvalitetu događaja.”
Govorio je i o uređenju geronto centra koji se nekada izbegavao, a sada se traži mesto više zato što je nega dignuta na najviši nivo.
“Za bolnicu su nabavljena dva skenera, dva rendgen aparata, mamograf, kardio sala, magnetna rezonanca. Sve o čemu smo sanjali sada imamo u Leskovcu. Juče je stigao još jedan kotao, pogodniji za životnu sredinu, biće u funkciji vrlo brzo, tako da je i briga o ekologiji podignuta na najviši nivo. Preko 6 tona otpada smo uspeli da sklonimo tokom 10 godina akcija uređenja javnih površina.
Siguran sam da građani prepoznaju energiju, prepoznaju vrednosti i dela.
Aleksandar Vučić je napravio najveći broj puteva, pruga, škola, bolnica, zaslužuje poverenje.”
Na kraju obraćanja je poručio građanima da svoj glas daju onima za koje smatraju da su zadovoljili potrebe i podigli kvalitet života na viši nivo i pozvao ih da ispune svoju građansku dužnost i izađu na glasanje, objavljeno je na njegovom fejsbuk profilu . (kraj) LJS/MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare