Cvetanović doneo dresove u Veliko Trnjane

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je danas u Velikom Trnjanu posetio seoski fudbalski klub a igračima je na poklon doneo dresove i lopte.

Cvetanović je medijima, koje je vodi sa sobom, i ovog puta govorio o NALED-ovom resertifikatu za grad Leskovca kao grad sa povoljnim poslovnim okruženjem.

Zanimljivo je da, iako su odbornici opozicije nekoliko puta na sednicama Skupštine grada postavljeli pitanje koliko se godišnje plaća NALED-u iz budžeta grada na ime članarine, to nikada nije rečeno.

Kao povod posete je naveden prelazak ovog kluba iz gradske u međuopštinsku ligu .

Ova poseta je potvrdila da mesne zajendice koje su , po zakonu, osnovna čelija teritorijlnog orgnaizovanje, ne mogu ništa da učine bez “nekoga” iz kabineta Cvetanovića.

„Počelo se sa obećanjima i nadanjima, bilo je pokušaja Mesne zajednice da pomogne, ali nije išlo. Kada smo se lokalnoj samoupravi obratili za pomoć odmah je postalo ostvarljivo. Obratili smo se zamenici Jasmini Ranđelović i u tom trenutku snovi su počeli da se ostvaruju. Bila su nam potrebna materijalna sredstva. Grad i gradonačelnik su imali razumevanja i pomogli nam da napravimo svoju svlačionicu kako bismo mogli da se pripremamo za trening. Želim da se zahvalim na pomoći i nadam se da ćemo se kroz rezultate odužiti“ , rekao je Slobodan Nikolić, predsednik kluba.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x