ČOLIĆEV BESPLATNI KONCERT I OTVARANJE GEOKSA ZA DAN GRADA

VRANJE

 

U Vranju će , povodom Dana grada, biti organizovan višednevni program.

 

Odbor za proslavu 31.januara,  Dana grada , utvrdio je danas konačni  program.

Obeležavanje počinje u subotu 23.januara tradicionalnim kupom u skijanju na Besnoj kobili, a naredni dan biće u znaku marša ,,Stazama oslobodilaca Vranja iz 1878.godine”, zatim kupa u streljaštvu i pozorišne predstave ,,Kralj Betajnove”.

U ponedeljak 25.januara u 10 sati biće održana radna i svečana sednica Skupštine grada, a istog dana počinje i tradicionalni humanitarni kup Grada u malom fudbalu uz učešće nekoliko ekipa. Vranjska Banja Dan oslobođenja od Turaka obeležiće u utorak 26.januara, a pored svečane akademije, planirano je otkrivanje spomen ploče i puštanje u rad česme.

 

Rukovodstvo grada u četvrtak 28.januara organizovaće prijem za pripadnike MUP-a i BIE, biće dodeljene i nagrade najboljim radnicima u javnom sektoru i proglašeni najbolji u vranjskom sportu u 2015.godini.

U petak 29.januara prvi čas u osnovnim i srednjim školama biće posvećen 31.januaru Danu oslobođenja Vranja od Turaka.

Biće priredjen i prijem za pripadnike 4.brigade Kopnene vojske Srbije, proglašeni autori najboljih literarnih radova na temu ,,Budućnost pripada onima koji veruju u svoje snove!” i odigrana predstava ,,Tašana” u režiji Lilijane Ivanović.

Za subotu je planiran prijem za članove udruženja koja funkcionišu na teritoriji grada i predavanje kustosa ,,Srpske kuće” na Krfu Ljubomira Saramandića.

 

U 21 sat u Sportskoj hali koncert će održati Zdravko Čolić, a ulaz je besplatan.

 

U nedelju 31.januara biće položeni venci i cveće na Spomenik oslobodiocima Vranja 1878.godine.

U 11 i 30 planirana je konferencija za novinare povodom otvaranja fabrike ,,Geox” u Vranju, a za 12 i 30 zakazana je ceremonija otvaranja. Svečana akademija i dodela najviših gradskih priznanja ,,31.januar” biće u 18 sati u sali Doma vojske.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare