Članovi i aktivisti SNS-a delili novi broj Informatora: Koja je razlika izmedju javnog novca i partijskih zasluga

LESKOVAC

Novi broj glasila Srpske napredne stranke podeljen je i promovisan od strane aktivista i članova Unije mladih. Ovaj broj predstavila je Jelena Miljković, članica Unije mladih, koja je pobrojala o čemu se sve može čitatu u „SNS Informatoru“:

„U ovom broju je tekst o obeležavanju Dana državnosti Srbije, kada je uručeno ordenje za naročite zasluge za Srbiju. Takođe je istaknuto da se predsednik Vučić sastao sa 60 predsednika, 80 premijera, 70 ministara drugih resora, 30 čelnika i visokih zvaničnika svetskih organizacija, 90 ministara spoljnih poslova, 40 država je posetio, a neke i nekoliko puta. Centralna vest broja jesu rezultati, politika ostvarenih ciljeva, odnosno dela koja govore – inflacija je najniža u poslednjih 50 godina, penzije su redovne i povećane za 30 posto, udvostručene su prosečne zarade, konstantan je priliv stranih direktnih investicija. U okviru tog odeljka, našla se i kompanija Aptiv, koja uspešno posluje od 2019. godine u našem gradu i koja upošljava više od 5200 radnika, koju je i sam predsednik Vučić otvorio. Prošlog ponedeljka, 7. marta, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je boravio u našem gradu, kada je u Zelenoj zoni obišao radove na prvoj fazi izgradnje fabrike Erenli, a nakon toga i održao miting u Sportsko-rekreativnom centru Dubočica, koji je posetio rekordni broj članova i simpatizera Srpske napredne stranke.“

O svemu ovome i mnogim drugim događajima možete se detaljnije informisati u novom broju SNS „Informatora“ zaključila je Miljkovićeva.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Miško
Miško
2 godine pre

Malo ljudi za tolku stranku! Kude su vi direktrke i direktori? Imaju najveće plate 🙂

Cax
Cax
2 godine pre

Sekta!