Čitaoci javljaju: Zatvorena jedna od najprometnijih ulica u Leskovcu a niko ništa ne radi

LESKOVAC

Jedna od najprometnijih ulica u Leskovcu, Vlajkova ulica, već treći dan je zatvorena za saobraćaj u delu od Trga Marko crni do skretanja za Radničku ulicu.

Čitaoci JUGpressa javljaju da jutros u 7.20 nije bilo nikakvih radova u ovoj ulici kao ni juče u isto vreme.

Takodje, javljaju da u 15 sati, kada se ljudi vraćaju sa posla, nema nikave aktivnosti niti radova u ovoj ulici.

Nije poznato do kada će ona biti zatvorena za soabraćaj, do kada će da traju radovi niti koliko oni koštaju i ko ih izvodi.

U našu redakciju nije stiglo ni obaveštenja nadležnih da će ona biti zatvorena, koje se obično šalje medijima da bi obavestili gradjane, a nema ga ni na sajtu Javnog preduzeća Urbanizam i izgradnja niti na sajtu grada.

Prati
Obavesti me o
guest
1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Maki
Maki
11 meseca pre

Počeli su javno da rade na crno ;))))))))
p.s. Ova saobraćajnica, inače u veoma lošem stanju u odnosu na mnoge druge ulice u gradi, ali i u okolnim selima, je put od regionalnog značaja i za nju je zadužena republička direkcija za puteve ili kako se već zovu. Možda su se dozvali pameti da nešto urade. Najbolje bi bilo kada bi vratili kocku jer je tada ulica bila bez rupa i ulegnuća (sve do Zdravlja), a i sporije se vozilo… Ovako, đaci iz dve (tri) škole koje izlaze na ovu ulicu i deca koja se bave sportom i idu u halu, moraće mnogo pažljivo da se kreću ovom ulicom. Naime u ovoj ulici nije dozvoljeno postavljanje ležećih policajaca, pa se bahati vozači iživljavaju i danju i noću.