Čitaoci javljaju: Veternica nabujala kod Hemijske škole, korito neuredjeno

LESKOVAC

Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da je Veternica nabujala kod Hemijske škole.

Na fotografijama koje nam šalju se vidi i da korito reke nije ni uredjeno ali ni očišćeno.

Ovaj posao, čišćenje korita Veternice, je , navodno, uradjen pre par godina, rekla je predstavnica Javnog preduzeća Srbijavode na jednoj press konferenciji.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Lokal patriota
Lokal patriota
3 godine pre

Ne samo korito, već je i kej neuređen iako se nalazi u gradskom području, da tako kažem. Leti je to stecište zmija i pacova, a s jeseni i zimi tu se sakupljaju psi lutalice. Ne zove se jedan deo priobalja džabe ZARAZA. Neka je na čast komunalnoj i sanitarnoj inspekciji…

zmijarnik
zmijarnik
3 godine pre
Odgovori  Lokal patriota

Vazno da trckaraju oko sefa, ciste njegovo dvoriste,njegovu ulici, ispred njega, u kabinet, u ulice prijateljica od sefa, svuda gde njegova narodna noga kroci. I naravno, cim se napise ovakav tekst. Urednici da traze direktorski dodatak, rade posao za gradjane umesto direktora. Direktori su zauzeti komentarisanjem ispod objava sefa, o sefu, za sefa. Sef je toliko mocan i voljen sa dobijaju nalog da ga isprate, da dokaz slikaju i proslede poslanicima koji vode evidenciju i prijavljuju neposlusne. Institucije vode botovi, ulizice hvalospevci i ostali nekvalifikocan kadar. Zato je zmijarnik. I bice dok ne oteramo ove neradne, sto rade samo za slikanje, deci nose poklone pred kamere!!!! Dabogda njihovi unuci dobijali tako poklone, da svi cujemo da nemaju,a oni siroti da moraju da se slikaju dok primaju milostinju od zmija predstavnika politike koja ih je u siromastvo oterala. Politicari su bogatiji, narod siromasniji. Nekad se vozio polovni alfa romeo, danas opstinski vozni park voze zene i svalerke, pakete sinovima, namestaj mami, cvece seki. Sluzimo politicarima. Mi narod, kojem su politicari polozili zakletvu da ce sluziti nama. Mi placamo direktore sa sluze sefu i njegovoj porodici.

Suvi list
Suvi list
3 godine pre
Odgovori  Lokal patriota

Sve je to totalno nebitno….. najvažnije je da šerif skuplja nagrade po Srbistanu za zasluge. O sveti duhovi!!!