Čitaoci javljaju: Uklonjena zastava Srbije sa zemlje ispred “Zlatnog traga”

LESKOVAC

Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da je zastava Srbije, koja je nekoliko dana ležala na zemlji ispred marketa “Zlatan trag” slonjena.

“Posle objave na sajtu JUGpressa i intervencije komunalne inspekcije, došlo je do velikog pomaka u vezi poštovanja zastava ispred marketa Zlatan trag na Lebanskom putu.

Lakše je, izgleda, postaviti druge zastave nego li održavati državnu zastavu, Očigledno da je ona nebitna”, pišu naši čitaoci.

Evo šta je bio povod.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Đumbir
Đumbir
1 godina pre

Dok komunalci zatvaraju manje lokale zbog nenošenja maski i nepoštovanja “mera”, to u marketima i prodavnicanma Zlatnog traga možeš slobodno da se bahatiš i bez maske, da pipkaš hleb i ostale proizvode, da kijaš i kašlješ dok čekaš kasirku da dođe “sa pauze”, da silom ostavljaš bakšiš jer nikad nemaju sitno, da bahato parkiraš ispred lokala na trortoaru (to smo već apsolvirali da može svuda da se radi jer isti ti komunalci ili “nisu nadležni” ili im se baš tad ispisala hemijska, pa ne mogu da napišu kaznu).

Djura Milenkovic
Djura Milenkovic
1 godina pre

Ne dirajte gazde oko tuj zaztavu. Oni su dobri sas onoga od Hisar. Nemaju pare za odrzavanje, zato jadni moraju da placaju minimalac na svi radnici. Ako bi malo povise davali na radnici plate, ne bi imali za deset mercedesa! Selska posla.