Čitaoci javljaju: U Turekovcu delili pakete penzionerima i SNS informator

LESKOVAC

Čitaoci JUGpressa javljaju da je predsednik saveta Mesne zajednice Turekovac Ljubiša Cvetanović sa članovima SNS-a danas delio informator SNS zajedno sa paketima za penzionere sa penzijom manjom od 30.000 dinara koji su plaćeni iz budžeta grada.

Poslali su i fotografiju.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović juče je tvrdio da ovu podelu paketa kupljenih od para građana ne sprovode aktivisti SNS.

Nekoliko čitalaca iz Leskovca danas nam je javilo da aktivisti SNS dele pakete penzionerima koji žive na Hisaru.

Naši čitaoci su izražavali ogorčenje i pitanje kako to aktivisti SNS mogu slobodno da se kreću iako je policijski čas dok je kretanje za sve ostale građane zabranjeno i kažnjivo.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mi smo Srbija
Mi smo Srbija
4 godine pre

Dokle Će ovaj šljam da nas zajebava??? Da nas bruka??? Da se igra sa nama??? Da oduzima nasu inteligenciju i pamet???? Dokle ce pultroni da vladaju???? Ajde narode probudite se malo, pogledaj oko sebe! I nemoj te da se pitajte za koga cete da glasete, nego protiv koga cete da glasate! neka bude i sledeci ovakvi ali i ti sledeci ce odgovarati!. Mi i smo Srbija, ne tamo neki politicari!!!!!

Prosti ljudi
Prosti ljudi
4 godine pre

Svuda se predstavljaju kao clanovi stranke. Svima koji ovo rade, a uposljenici su javnih sluzbi, napisati krivicne prijave. Ukoliko se to ne desi doci ce do totalnog urusavanja uprave.

čaki
čaki
4 godine pre
Odgovori  Prosti ljudi

Urušeno se ne može rušiti.