Čitaoci javljaju: Trotoar u severnom bloku pun opalog lišća, očišćeno samo ispred jednog lokala

LESKOVAC

Čitateljka Regionalne informativne agencije JUGpress javlja da je , jutros kad je pošla na pijacu, bila šokirana prljavim trotoarom ispred lokala u severnom bloku od opalog lišća koje niko ne čisti.

“Zapanjilo me da je ispred radnje počistio trotoar samo mladić koji radi u poslednjem lokalu u nizu, ispred stepenica. ispred tog lokala su leti i saksije sa cvećem” , kaže naša čitateljka.

Kaže i da joj je neverovatno da niko ne poštuje obavezu koje propisuje i gradski akti, da svako treba da počisti ispred svog lokala i pita se gde se izgubilo ono vreme kada su trgovci vodili računa o čistoći trotoara ispred radnje.

“Stvarno je sramota da prodavačice sede u lokalima, sa mobilnim telefonima u rukama, i da im je teško da malo počiste ispred lokala”, kaže ova naša čitateljka.

Mi dodajemo da možda nije sve do prodavačica i da je nešto i do novopečenih leskovačkih bogataša, vlasnika lokala, koji nisu vaspitani da treba da vode računa i o interesu zajednice i izgledu grada, a to znači i da trotoari ispred njihovih radnji budu čisti a ne samo njihovi džepovi puni zarade.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sebe radi
Sebe radi
1 godina pre

Nebitno je zbog higijene. Slivnice se napune liscem sa prvom kisom i eto poplava koje su ceste bas u severnom bloku. Ako. I treba. Svi treba da ciste sebe radi. Niko ne treba da im salje komunalna vozila da izvlaci vodu i spasava ih.

Maja
Maja
1 godina pre

Prospast grada…
Evo neobezbedjenog gradilista u strogom centu, gde je inspekcija?

D221A575-B137-4797-9142-A0A811D7FB40.jpeg
Polutanci
Polutanci
1 godina pre
Odgovori  Maja

Inspekcija sedi u Belu ladju, mezeti, cirka i čeka platu. Kad dodje berba malina ide na bolUvanje ili godišnji odmor. Pa posle 10 dana kude Bavku u Paraliju za siću. Kuj ko oni.

Nadimak mu Mečka
Nadimak mu Mečka
1 godina pre

Taj prvi “mladić” koji odavno nije mladić, a koji prodaje mobilne telefone, nije očistio trotoar,već pravi mladići koji rade kod njega , a menja ih na 2-3 meseca.