Čitaoci javljaju: SNS zakazuje miting u Vranju, odredjene i kvote za dolazak

BUJANOVAC-VRANJE

Čitaoci su JUGpressu prosledili priku iz viber grupe koju je članstvu slao predsednik Opštinskog odbora SNS u Bujanovcu Nenad Mitrović a odnosi se na pripremanje odlaska na predizborni miting te stranke koji će, kako se navodi, biti održan 30. maja ove godine.

” Kvote za miting u Vr koji ce biti 30.05. su: Han i Surdulica po 1.500, Trgovište i Bujanovac po 500, Bosilegrad 200 i Preševo 100. Potrebno je već sutra da rezervišete maksimalan broj autobusa i da mi do petka javite sa koliko autobusa dolazite. Ovo je bitno zbog trase i parkinga. Krenite sa pripremama oko organizacije dolaska na miting obzirom na značaj i očekivanja koja vrh stranke i sam Vučić imaju. Pozdrav
Ovo je poruka koju sam dobio od okruznog odbora, krenite u organizovanju Ijudi a ja cu da rezervisem autobuse”, navodi s eu poruci.

Vranje je aktuelno žarište i u ovom gradu dnevno raste broj obolelih od korone.

Regionalna informativna agencija JUGpress poziva građane i građanke da nam šalju fotografije, tekstove i video snimke vezane za komunalne i druge probleme u svom komšiluku, ulici, naselju, selu, gradu ili opštini .
Vaše priloge objavićemo na sajtu JUGpressa i tako probleme učiniti vidljivim.
Vidljivost doprinosi i njihovom rešavanju.
Pozivamo vas i da nam šaljete pitanja ili dileme koje želite da iznesete pred predstavnike nadležnih organa, odnose se na probleme i pojave u vašem okruženju, a niste u mogućnosti da to direktno učinite.
Naši novinari će potražiti odgovore za vas i objaviti ih kao medijske priloge.
Mejl adresa redakcijajugpress1@gmail.com
viber 063/8549104
fejsbuk: JUGpress
tviter : JUGpress

Local Press Laboratorija je pilot projekat razvijen u saradnji sa organizacijom Free Press Unlimited i uz finansijsku podršku Ministarstva inostranih poslova Kraljevine Holandije

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x