Čitaoci javljaju: Privatni helikopter Milenijum tima nadletao stadion u subotu

LESKOVAC

Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da je Leskovac u subotu popodne nadletao

privatni helikopter.

Preciziraju da je iznad Leskovca bio helikopter “Robinson”, privatni
u vlasništvu Milenijum tima, na ” tajnom zadatku” osmatranja stadiona u vremenu od 17 do 18 časova. Sletao na leskovački aerodrom da dopuni gorivo.

Taj isti je onomad leteo na “tajnom zadatku” iznad nekadašnje “Plantaže”, čije zemljište je delom kupio

Milenijum tim a delom zakupio jedana od vlasnika Ivan Bošnjak.


Naši čitaoci navode da je na drugoj fotografiji helikopter “Sikorski”, za koji pišu da je takođe privatni, u vlasništvu firme “Produkt inženjering”.

Kažu da ne znaju pouzdano ali da je moguće da se radi o navodnoj ćerki firmi Milenijum tima.

Ovaj helikopter je mnogo veći i luksuzniji od “Robinsona”.
Čitaoci JUGpressa bliskim bezbednosnim strukturama tvrde da su i jedan i drugi često viđali na leskovačkom aerodromu i da su, navodno, česti gosti tamo , sleću da da dopune gorivo i izvrše preglede između dva leta.

Kako JUGpress saznaje iz izvora u bezbednosnih strukturama , zemaljska ekipa za podršku, mehaničari i drugi, stižu u Leskovac par sati ranije, obično ujutru, kolima a tu je i pokretna radionica, gorivo za
helikoptere i oprema za tankanje. Ostaju sat-dva posle poletanja helikoptera za Beograd a naši izvori u bezbednosnim strukturama navode da tako nalažu propisi za zemaljsku posadu. (kraj) ČJ/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Potop
Potop
1 godina pre

Sve sledeće revolucije brišu predhodne razlike stvarajući odmah neke nove do momenta kada te razlike ne postanu neizdrživo,a onda opet neke nove revolucije i ratovi i tako u krug dok ne nestane ljudskog roda sa planete.Ljudska pohlepa i neosećaj za druge ljude kod pojedinaca je upravo ono što do tih revolucija i ratova i dovodi.Vrlo nizak nivo evolucije kod čoveka što ga ne razlikuje mnogo od životinja odnosno predatora.A smatra se da smo na vrhuncu razvoja što je naravno zabluda i sredstvo manipulacije alavih nad nepismenim a.

Rale
Rale
1 godina pre

Znači aerodrom ipak radi?

Aca
Aca
1 godina pre

Ко високо лети, ниско пада.