Čitaoci javljaju: Portir Centra za socijalni rad u Nišu napao doktorku

NIŠ

Čitaoci Regionalne informatiivne agencije JUGpress javljaju da je portir Centra za socijalni rad u Nišu napao doktorku koja ga je zamolila da preko reda pusti ženu koja je imala traheostomu.

Čitaoci pišu da bog ovog himnog gesta doktorka (iem poznato redakciji) doživela psihičko i fizičko nasilje od ovog radnika obezbedjenja.

Sem uvreda koje joj je uputio čitaoci navode da je ovaj radnik u socijalnoj ustanovi i fizički povredio, o čemu postoji i validna medicinska dokumentacija.

U izveštaju lekara se navode reči napadnute doktorke da je radnik obezbedjenja uhvatio za desnu nadlakticu i gurnuo niz stepenice.

Pišu nam i da je policija odreagovala na licu mesta i da je radnik obezbedjenja priveden i procesuiran od strane nadleznih organa MUP-a.

Iz niške Policijske uprave je , na pitanja JUGpressa vezana za ovaj dogadjaj, stigao sledeći odgovor:

Policija je protiv četrdesetpetogodišnjeg muškarca iz Niša podnela prekršajne prijave iz Zakona o javnom redu i miru i Zakona o ličnoj karti jer je 09. novembra ove godine verbalno napao sugrađanku u Centru za socijalni rad u Nišu i odbio da policijskim službenicima pokaže ličnu kartu .

Takođe, protiv njega će, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, biti podneta krivična prijava za krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje jer je u prostorijama Policijske uprave u Nišu odgurnuo policijskog službenika.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare