Čitaoci javljaju: Pijaca u naselju Dubočica otvorena pre deset godina, nikada nije stavljena u funkciju a sada je na njoj mala deponija

LESKOVAC

Ćitaoci Regionalne informativne ageencije JUGpress javlaju da pijaca, koju je 2013. godine u naselje Dubočica u ulici Milentija Popovića, iza zgrade B2, otvorio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović nikada nije bila u funkciji i tvrde, “danas je postala stecište narkomana i delikventne omladine koja tu konzumira alkohol u kasnim večernjim satima”.

Pišu nam da se ” unutar pijace nalazi jedan kontejner koga stanovnici naselje koriste kako bi tu skladištili djubre koje nikada nije izbačeno i tu se nagomilava praveći od ovog prostora deponiju. Na samoj pijaci i oko nje mogu da se vide ostaci polomljenih flaša. Nikome u naselju nije jasno šta je namena ove pijace i mole rukovodeće ljude grada da puste u rad ovu pijacu i da malo više pažnje posvete ovom naselju s obzirom da je naselje izuzetno prljavo i zapušteno već više meseci”, pišu čitaoci JUGpressa.

Poslali su i fotografije. (kraj) ČJ/SLJ

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Premija
Premija
6 meseca pre

Pa kad se ova pijaca u naselju Dubočica štigličar je bio na otvaranju i bio u trgovini pa se hvalisao i bahatio kako je ovo najbolje mesto za pijacu ali nije računao da su pijačari ostali bez para pa ne mogu ni da plate zakup tezgi.Dotle nas je doterao faraon svojom sektaškom politikom pa sad nek Leskovčani odluče kom će dati glas.

Danica
Danica
6 meseca pre

Da je samo Dubočica?! Svuda su deponije u Leskovcu ali zato se svi bave politikom, nažalost.

Oi!
Oi!
6 meseca pre

Kakvi li su tek stanovi i kuće stanovnika ovog naselja, kad dozvoljavaju da im “dvorište” bude ovakvo? Sigurno je velika odgovornost Komunalca i PWW, možda ima i političke namerne nebrige zbog Saveta MZ u Dubočici, ali je i odgovornost na samim stanovnicima. Zašto samo slati fotografije portalima, zašto se ovakvo stanje ne prijavi komunalnoj inspekciji, gradskom veću preko svog odbornika,… I na kraju, mogu da idu na razne mitinge, a ne mogu da se sakupe i počiste otpad.

Danica
Danica
6 meseca pre
Odgovori  Oi!

Bolje što ne znate, svuda su napravili deponije, nažalost..
Oni da skupe? Mene je sramota što živim u Leskovcu !