Čitaoci javljaju: Ovako izgleda igralište u naselju Stara stočna pijaca

LESKOVAC

Ovako izgleda igralište u jednom od najvećih naselja u Leskovcu, u naselju Stara stočna pijaca, pored teniskih terena, javljaju čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress koji su poslali i fotografije.(kraj)ČJ/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Goxy
Goxy
28 dana pre

Uzmite trimeri u ruke i pokosite travu a ne samo da u ruke držite telefoni i svašta slikate. Pa koga čekate da vam pokosi travu da bi se vaša deca igrala a vi iz Jugpress što imate jaku vest. Bravo

Trpite zmijarnik
Trpite zmijarnik
27 dana pre
Odgovori  Goxy

Goxy, potpuno ste u pravu. Ajd, roditelji male dece, oni su na razne strane, jure posao pare.. Mada ni za njih nema opravdanja, da gledaju sa prozora kako im je igralište uraslo.
A babe i dede, penzioneri,umesto da ugase televizore, da prekinu na par popodneva da gledaju Zadrugu i Ćirilicu, predugačka besmislena obraćanja predsednika,i da uzmu da pokose, očiste…neće da m padne zvezda s glave.
Sem toga, nisu svi u invalidske penzije. Em bi im dobro došlo da se razmrdaju, em bi učinili dobru stvar, za sebe, za svoju decu unuke, svoj kraj. Što ste bre takvi ljudi, nije mi uopšte jasno. Znam, rekli bi ste mi: čekamo da nadleđne službe urade svoj posao, nećemo da radimo tuđi posao. Kad ste svesni da će se načekate, onda bi trebalo da zavrnete rukave, da sve lepo sredite, pa da onda, kao da ste sređivali moje dvorište, slikate i kažete – evo, kako smo uradili umesto drugih. Problem je što bi ste umesto drugih uradili za sebe, a ne za vlast, ili za mene.
Ponašate se kao pop koji se naljutio na selo, pa odseko sebi ….., da mi čitaoci i redakcija izvine na izrazu, al morao sam da upotrebim tu narodnu izreku, jer odlično opisuje situaciju.

Potop
Potop
28 dana pre

Kao što rekoh o nekom predhodnom tekstu ova igrališta je pravila predhodna vlast tako da su ovi(SNS) to iskopirali kao i mnogo toga drugog jer oni su plagijatori u svemu pa i u ovakvim stvarima a uz to su izuzetno osvetoljubivi prema svima koji teže zapadnim vrednostima a ne Turskim(po ponašanju muzici i običajima koje upražnjavaju i predstavljaju kao Srpske)dok se kao zgražavaju od istih ili Ruskim kojima oni teže gde važi jednopartijski sistem i jednoumlje kao i Kine gde je sve suprotno od mišljenja vrha vlasti kažnjivo i progonjeno.Tako je i ovde i sa takvim smo prijatelji jer se u svim ovim zemljama ne poštuju ljudska prava.Licemerje.Zato ovi ne popravljaju ništa što su napravili predhodnici.Siledžijstvo i otimačina najnepismenijih ali zato najbeskrupuloznijih i alavih koji znanjem ne mogu da dobiju.Onaj kome su ovakvi kao Vučić i Mesko veličine taj je ili duboko pokvaren ili potkupljen na neki od načina koji koristi ova cinična i bezobzirna vlast.

Klasa
Klasa
28 dana pre

Moze neko od politicara na tako uredjenom igralistu da cuva bar dve koze -da opstina ima neku korist.

loki
loki
27 dana pre
Odgovori  Klasa

Ne može jer njemu i nacrtane da daš ina da ih izgubi 😉