Čitaoci javljaju: Kosti životinja istovarene u njivama, komunalna policija ne reaguje jer su na privatnom posedu!!!

LESKOVAC

U nekoliko njiva uz put Veliko Trnjane -Palikuća istovarene su kosti i drugi ostaci od životinja iz neke klanice, javljaju čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress.

U njivama je vidljivo da je kosti doterao kamion a vlasnici jedne od njih su JUGpressu rekli da su ovo prijavili policiji, koja im je rekla da to nije njihova nadležnost.

Kosti istovarene u njivu pod detelinom i pored bašte sa paprikom su prijavili i komunalnoj policiji gde im je takodje rečeneo da “nisu nadležni” jer su istovarene na privatnim parcelama!!!.

Za tu “caku” očigledno zna onaj koji je kosti istovario baš tu, u njive a ne pored samog puta.

Inače i ona prva i ova druga policija plate primaju i od poreza ovih ljudi čije njive neki klaniničar koristi kao deponiju za kosti ali, očigledno ne mogu da računaju da će ti, koje plaćaju, da štiite i njih već samo privatnike koji mogu da ih maltretiraju na ovaj način, zagadjuju im njive i sprečavaju da koristr svoju imovinu.

Jer, detelinu ne mogu da kose zbog kostiju a papriku skoro da ne mogu da beru od smrada od životinjskih ostataka.

Ovo nije prvi put da se životinjski ostaci istovaruju baš na ovom putu ali, pogadjate već, ni u predhodnim slučajevima nij otkriveno ko to radi jer su nadležni bili “nenadležni”.

Kako dobri poznavaoci prilika kažu da nije teško da se udje u trag onome, ili onima koji od tudjih njiva prave deponije za životinski otpad , jedino logično pitanje je da li to oni koje plaćaju gradjani i žele.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
komunalna radi selektivno
komunalna radi selektivno
2 godine pre

kakva stoka moras da budes da bi uradio ovako nesto,taj ko je ovo uradio mora da odgovara,i sigurno se zna ko je i mopgu da ga pronadju za 15 minuta

Miloš
Miloš
2 godine pre

Zasto nekad ne spomenes Inspekcijke sluzbe, nisu krivi policajci oni rade po odlukama grada.Kako misliš da na sud dokaze neko da je neko izbacio ove koske ako ga nije licno vido.Istragu ne vrši komunalna policija niti ima pravo na privodjenje na info.razgovor.Dokazi su ti koji resavaju stvari.

Kokolo
Kokolo
2 godine pre
Odgovori  Miloš

A ko izglasava u skupštini grada kako će policija da radi.Poslušnici koji glasaju za ovu ovakvu vlast.Da svako radi svoj posao do ovoga nebi ni dolazilo,a raznorazni ološ koji je iz seoske sredine došao u grad je i zaposeo javne funkcije pa se ovakve stvari i dešavaju jer štite svoje koji su svoje(ne)vaspitanje doneli u grad.Zato se i vrši odliv mozgova neće pametni da žive sa stokom.