Čitaoci javljaju: Kome je smetao sto na odmaralištu u naselju Dubočica

LESKOVAC

U naselje Dubočica,u malom parku u neposrednoj blizini ulice Đorđe Andrejevića Kuna i takozvane Bele zgrade, nepoznati počinioci uništili su sto na odmaralištu (ispod nastrešnice), javljaju čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress.

Pravo je pitanje kome je smetao ovaj sto i šta mu je tačno skrivio.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Potop
Potop
1 godina pre

Vučićeva napredna omladina koja se bavi dilerskim poslovima a inače su navijači i veliki vernici kao i dragi nam predsednik i svi njegovi istomišljenici.Pošten svet se povukao u mirovanje jer je doveden do prosjačkog štapa dok bagra profitira koji su deo ove nakaradne vlasti.Kada ih pogledaš sve ti je jasno.

Ni ja cvećka nisam bio, al niste ni vi
Ni ja cvećka nisam bio, al niste ni vi
1 godina pre
Odgovori  Potop

Čekajte, molim Vas, kako to mislite? Kakve su to nebuloze i nelogičnoszi? Da li ste vi u nižim razredima imali predmet Poznavanje prirode i društva ili Svet oko nas? Dakle, vučićeva “napredna” omladina se nalazi kod Vučića i Meska samo da bi imala neki interes, kaži – kintu. Vučićeva omladina NE SME ništa daardi što Mesko nije dozvolio. Oni idu u folkoteke, u klubove… Omladinci koji su ovo uradili nemaju para, oni su, verujem, jedva skrpili pare za flašu votke ili nekoliko flajki piva. Pa šta, ako je prevrnut sto? Kad sam ja bio mlad, često se dešavalo, i to ne samo u mom društvu, da neko od nas podivlja i recimo odvali dasku od klupe u parku, ili obori saobraćajni znak. Mladost plus alkohol, plus mladalačka energija i bes dovode do ovakvih mnogo straaašššniih incidenata, od kojih se vi, fini gradjani, sablažnjavate. Kada bi mi urednik dopustio, napisao bih čitav roman o …njima koje smo pravili moji vršnjaci i ja, i to sa imenama i prezimenama. Pa i da mi dopusti, počeli bi ste svi da čitate, pa bi vam već posle drugog, trećeg pasusa postalo dosadno. A svako od vas neka se preispita kakav je bio kad je bio mlad.