Čitaoci javljaju: Ko piše prijave kad policija parkira na pešačkom prelazu?

LESKOVAC

Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress pitaju da li neko odgovara kada je policijski auto parkiran na trotoaru tako da blokira pešački prelaz.

Pitaju i da li policiji, u tom slučaju, neko može da napiše prekršajnu prijavu zbog blokiranja pešačkog saobraćaja i ugrožavanja bezbednosti građana koji moraju da ulicu prelaze van pešačkog prelaza, za šta ih policija kažnjava.

Fotografija je od juče, kažu. Lokacija: ispred zgrade Jablaničkog upravnog okruga.

Inače, ova situacija je zanimljiva u svetlu brojnih prekršajnih prijava koje je leskovačka policija podnosila zbog učestvovanja u proterstima i blokadama u ovom gradu a u kojima se navodi da je oosba , kojoj je napisana prijava “uočena” da je sprečavala/ometala normalno dovijanje saobraćaja.

Evo, policajci “uočeni” od građana kako su policijskim automobilom sprečavali kretanje pešaka , ugrožavali njihovu bezbednost i terali ih da krše zakon, prelazeći ulicu van pešačkog prelaza.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Ax Max
Ax Max
10 meseca pre

Da je ostao nacelnik onaj decko iz Beograda sto je bio pre decenije nacelnik policije, ti panduri koji su parkirali bi bili vec za par sati po objavi u medijima kaznjeni! Pronasao bi ko je vozio u smeni i toliko. Ovo sada, sodoma i gomora u supu!