Čitaoci javljaju: Gradjevinske pumpe u centru Leskovca obezbedjuje policija i kome dozvoljavaju da se parkira na trotoaru?

LESKOVAC

Čitalac Regionalne informativne agencije JUGpress javlja o današnjem haosu u centru grada, kamionu koji je blokirao trotoar i deo kolovoza i saobračajnoj policiji koja je terala vozače koji su zaustavili kola da neko sidje ali ne i one koji su parkirali svoj automobil na trotoaru.

“Poštovani,

Zaustavio sam se na trenutak u glavnoj ulici, tačnije Bulevaru oslobodjenja kod radnje Big-Ben. Zaustavio sam se i uključio sva ćetiri žmigavca da bi moja žena izašla iz automobila. Preko puta, saobraćajna policija je stajala i obezbedjivala gradilište vlasnika Big-Bena. Odmah su prišli i naredili da se udaljim jer sam nepropisno parkiran. Dok sam se okretao na raskrsnici primetio sam da vlasnik Big Bena dolazi svojim automobilom i parkira se gde sam se ja zaustavio, i ulazi u svoju radnju.

Okrenuo sam se i pitao saobraćajnog policajca kako on može da se parkira, dobio sam odgovor da je zaustavljen namerno da obezbedi gradilište koje se radi preko puta. Na moje čudjenje i pitanje kako je on znao da je vlasnik u kolima, policajac mi je odgovorio da ne treba meni da objašnjava.

Pitanja su sledeća za saobraćajnu policiju : Da li mogu samo povlašnjeni da se parkiraju na trotoaru u centru grada i od kad policija obezbedjuje gradjevinske pumpe za beton? “piše nam čitalac a mi poruku prenosimo u celini.

Poslao je i fotografije .

Prati
Obavesti me o
guest
1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
uzurpirali grad
uzurpirali grad
24 dana pre

Svi ,,pod kintu”a upitno obrazovani su drugari i kumovi sa serifa. Serif onrene telefon i odmafodju kaubojci. Skvo radi u policiju. Zloupotreba polozaja!