Čitaoci javljaju: Firma koja je kupila Metroparking jug registrovana u napuštenoj kući

LESKOVAC

Čitaoci JUGpressa javljaju da se na adresi Cara Dušana 27 , na kojoj je registrovana firma Parking i garaže doo Leskovac, za kojuje gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao da ej kupila Metroparking jug, zapravo nalazi prazna kuća u kojoj niko ne stanuje niti svraća.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao je na sednici Gradskog veća održanoj 12. februara ove godine da je Metroparking jug kupila leskovačka firma ,,Parking i garaže,, za 100.000 evra.

Ova firma je osnovana 20. Januara ove godine sa osnivačkim kapitalom od 20.000 dinara , piše u Agenciji za privredne registre.

Na ovoj sednici je rečeno da će nova firma koja će naplaćivati parkiranja u Leskovcu , graditi podzemne i nadzemne garaže, izmedju ostaloga člnaovi Gradskog veća su jednoglanso oslučili da im se da saglasnost na preuzimanje ugovora sa gradom koji ima MEtroparking jug.

Cvetanović je na istoj sednici rekao i da ,, nije tačno,, da su godišnji prihodi Metroparking juga 500. 000 evra uz tvrdnju da su oni ,, mnogo manji.

Na ovoj sednici nije objašnjeno odakle firmi koja je sonovana 20 januara 100.000 evra da posle desetak dana od osnivanja kupuje Metroparking jug.

Čitaoci su nam poslali fotografiju napuštene kuće koja je na adresi na kojoj je registrovana nova firma.

Tvrde da je kuću, zapravo, prošle godine kupio Dejan Janković, stvarni vlasnik firme “Bagdala gradnja” i da je tada kupio još nekoliko kuća u toj ulici.

Prati
Obavesti me o
guest

11 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Ron Jeremy
Ron Jeremy
4 godine pre

Sve lekove od ovih para da kupuju svojoj deci i unučićima.

Dak
Dak
4 godine pre

Samo jasi, svi smo nasi… Lopurde

Joca
Joca
4 godine pre

Ma to nije tacno, kucu su kupili ljudi koji nemaju veze sa politikom. Mladi bracni par, 100% proverena informacija. Znam ko su ljudi. Danas makar lako moze da se proveri online uvidom u katastar nepokretnosti cija je kuca. Pozdrav

Dragana
Dragana
4 godine pre
Odgovori  Joca

Mladi bracni par bagdalina cerka sto ne zna 2+2 koliko je i mladi muz sto u 18god zgazio coveka pa ladno kulira kuci?hhahaha ma bravo

Jovana
Jovana
4 godine pre
Odgovori  Dragana

Tako je. Zgazio coveka koji je radio na odrzavanje puta. I nikom nista.

Smenite ga
Smenite ga
4 godine pre

Alooo bree načelniče policije,radiš li bre nesto. U zatvor ćeš prvi za nauk svima u policiji !!! Znaš li šta ti se u gradu dešava.

Leskovcanin
Leskovcanin
4 godine pre

Ma da li je ovo normalno, ne mogu da verujem da se ovo desava da li smo mi leskovcani(ne seljacine, izvinjavam se casnim domacinima seljaci)bas normalni ili vec i da li je ovo vrh ili kraj leskovca

Jeka
Jeka
4 godine pre

Serif. Fantom firma. Pobratim. Sekretarica.Tata i bata. Sve je to za u bajbok.

Leskovcanin
Leskovcanin
4 godine pre
Odgovori  Jeka

Prosirili okruzni zatvor,doci ce im kraj jer nikom nije gorelo do zore pa nece ni njima

kox
kox
4 godine pre

znam čoveka

fantom
fantom
4 godine pre

U fantomsku državu gde je boljitak za građane nevidljiv ako im svakodnevno ne ispiraju uši i mozak i oči na svim tv kanalima, u takvoj državi je ovo moguće. Nijedan propis nije predvideo proveru. Još će tuže za uvredu pobratimske časti, što vredjaš dostojanstvo. A gle gi, jadničci u kakvu trošnu kućku žive, mučenici, gore nego ono šestoro napuštene i zanemarene dece. Pa smilujte im se bar vi novinari. i šta mislite koliko ovakvih kućeraka u epicentru su pokupovali pobratimi? Još pamte građani Leskovca ono dovođenje cevke za grejanje do samu zgradu od narodne pare. Kupi jeftin plac, bez infrastrukturu, a u dogovor s gazdu na grad ugovori dovođenje instalacije iz toplanu od gradski budžet. Za uzvrat padnu jedno dva tri stančića, jer nema džabe usluga. I tako, kupujev, prodajev, bogativ se, sposobni, pa tolko sposobni da su to imali i pre vlast i bez vlast i bez narodne pare. Kad bi se lagali. Legalizovana pljačka, tako se to zove. Pranje korupcije kroz veš mašinu.