Čitaoci javljaju: Dvorista i kuće poplavljene, u Vodovodu se niko ne javlja

LESKOVAC

Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da su poplavljena dvorišta i kuće u ulicama Puškinova I Jadranska.

Kažu da su više puta zvali brojeve telefona dezurnih službi sa sajta Javnog preduzeća “Vodovod” u Leskovcu ali da se, tvrde, niko ne javlja.

Stanovnici ovih ulica više godina imaju probleme uvek kad padne malo jača kiša, zbog loše regulisane atmosferske kanalizacije voda im ulazi u dvorišta i kuće.

Iako su, kažu, više puta dobijali obećanja ovaj problem nikako da bude rešen a štetu koji trpe , zbog poplava, na kraju sami moraju da plate.

Na ovaj problem čitaoci su nam ukazivali i ranije a na donjem linku možete da pročitate tekst o tome

U avgustu nam je grupa čitalaca iz ovih ulica pisala da problem sa poplavama zbog jakih prolećnih-letnjih-jesenjih pljuskova u kraju oko ciglane datira desetak i više godina unazad, otkad je “Mladost” asfaltirala/betonirala skoro ceo plato od 9 hektara a vodu sa tog platoa usmerili cevima većeg profila od susednih ulićnih u centralnu uličnu fekalnu/sanitarnu kanalizaciju.

Kažu i da “Mladost” ima tri takva nepropisna priključka u Puškinovoj ulici i četvrti koji je normalan (sanitarni) verovatno iz upravne zgrade.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare