Čitaoci javljaju: Čija je “djubrara” u naselju “Dubočica” ?

LESKOVAC

U ulici Majora Tepića u naslejku Dubočica, zmeđu zgrada B3 i B4, nalazi se “Đubrara” koja je bila zapuštena a potom sređena i u nju su ubačene sprave sa ciljem da mladi iz naselja tu vežbaju, pišu čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress.

Međutim, stanovnici naselja Dubočica primećuju da tu popslednjih par godina niko ne vežba, te se postavlja pitanje ko je vlasnik te “teretane”, da li postoji nekakav ugovor nekog fizičkog lica o kupovini te prostorije od grada, ko je izdao dozvolu o njenom sređivanju jer građani primećuju da se ta ista prostorija koristi kao lična svojina pojedinaca iz naselja, navodi se u poruci poslatoj JUGpressu.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Ivan
Ivan
1 godina pre

Naselje Dubocica je do pre par meseci izgleda bilo idealno naselje. Od kako je na vlasti onaj koga smo mi iz naselja prepoznali kao nekoga kome je stalo do Dubocice, pojavili su se mnogi problemi. Pitanje glasi: da li su problemi postojali i ranije ili je problem nastao kada se vlast promenila?

Pozdrav za komšiju
Pozdrav za komšiju
1 godina pre

To je neki ljubomorni komšija, verovatno naprednjak postavio pitanje – “ko je vlasnik?”. Vlasnici smo SVIM MI koji smo vlasnici stanova u naselju Dubočica, kao i GALE.
Dakle, Gale ne ostvaruje profit, a teretanom za koju je nabavio kakve-takve sprave, neguje kod naše dece želju za zdravim stilovima života. Deca, kad su manja, i igraju se u aprkićima oko zgrada. vide sprave, malo vežbaju i upoznaju se sa osnovama, a kad malo poodrastu onda prave profit pravim privatnim teretanama, u kojima ne smeš da pipneš sparvu ako nisi platio za taj mesec recimo 4000 dinara, ili šta ja znam kolike su cene.
Tako da to nije teretana, već više od teretane.
Galeta znam na zdravo-zdravo, znam i da je dobar čovek, a znamo da dobrota smeta onim drugima. On sigurno zna ko ga je prijavio, a pitaću i ja Galeta ko je taj, pa da ga pljunem kad ga sretnem.