Čitaoci javljaju a direktor škole u Brestovcu ne odgovara na pitanja

LESKOVAC

Direktoru OŠ “Branko Radičević” u Brestovcu poslali smo juče pitanja koja objavljujemo u nastavku , sa namerom da proverimo tvrdnje iz pisma koje je čitateljka poslala na adresu Regionalne informativne agencije JUGpress.

Do ovog trenutka odgovor nismo dobili .

Pitanja su sledeća

1. Koji je razlog iz koga master psihologije Marija Cvetanović, koja je radila godinama u vašoj školi, nije primeljena na konkursu na neodređeno?

2. Koji su kriterijumi prevagnuli u korist osobe koju ste zapolili i da li je jedan od njih (neformalni ali odlučujući) bio i stranački aktivizam?

3. Zašto Marija Cvetanović nije dobila odgovor na svoju žalbu i da li je to u skladu sa zakonom?

JUGpress je jučer objavio pismo Marije Cvetanović koje možete pročitati na ovom linku

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Zažuljenko
Zažuljenko
3 godine pre

Ne verujem da ijednog nesns građanina mogu da zanimaju sns unutarstranačke mutljavine i sukobi. Moźe da bude zanimljivo jedino kao najava početka njihove propasti. A leteċe perje Srbijom tek kad javnost sazna za bezbroj frakcija unutar stranke. Jedva čekam. Kupio sam džak kukuruza kokičara da ih ispuckam kada nepovratno krenu u sunovrat.

Cake
Cake
3 godine pre
Odgovori  Zažuljenko

Od njih samo mutljavine, a sve o trosku poreskih obveznika ili ti gradjana Srbije. Dok inspekcije ne počnu da rade i provere kako se rasipa državni novac nema ništa. Školski primer direktorke muzeja. Ostećen budzet ličnim greškama. Odgovornosti nema!!!

Šaptač
Šaptač
3 godine pre

Možda ga mrzelo da prekuca …