Čitaoci javljaju: 700 radnika Jure ponovo testirano jer su im rezultati od petka “ni pozitivni ni negativni”

LESKOVAC

Čitaoci JUGpressa javljaju da je 700 radnika i radnica Jure od jutros u 8 ponovo testirano u Zavodu za javno zdravlje na korinu jer su im rezultati uzeti pre par dana navodni “ni pozitivni ni negativni”.

Radnici su ogorčeni i smatraju da neko manipuliše rezultatima.

Čitaoci pišu da su u petak testirani, da su juče (subota) oko 17 sati dobili poruke da su rezultati stigli i da su 23 osobe pozitivne.

Uveče u subotu oko 22 su opet dobili poruke da njih oko 700 mora da se testira ponovo , da idu u leskovački ZZJZ po ID brojevima u nedelju od 8 sati ujutro na novo testiranje jer rezultati”nisu ni pozitivni ni nagativni “.

Radnici nam prenose da sve ovo “prelazi granicu normalnog” ali i da su danas počele d astižu poruke i drugim radnicima Jure, sem ove grupe od oko 700, da treba i oni da ponove testiranje.

Do danas leskovački Štab za vanredne situaciej niti Krizni štab nisu saopštili koji su rezultati testiranja radnika Jure.

Prati
Obavesti me o
guest
5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Slobodan
Slobodan
18 Maja, 2020 6:17 pm

Nema rupe koju petoiljadarka ne može da zakrpi

Savle
Savle
17 Maja, 2020 3:35 pm

Ciji su i za koga rade ti ni tamte, ni ovamte!

Masa
Masa
17 Maja, 2020 8:40 pm
Reply to  Savle

Ogromna manipulacija sa jadnim radnicima jure bice tako dokle god ovde budu radili a radice jer smo jeftina radba snaga robovlasnistvo

Prava snaga
Prava snaga
19 Maja, 2020 6:04 am
Reply to  Masa

A da nema Yure radili bi kod kineza, orion, apostolovic, safari, bane komerc,bagdala i mnogim drugim leskovackim firmama, gde je plata kao dobitak na lutriji, nema doprinosa, toplog obroka, vrtica itd… ili bi mozda radili na mnogobrojnim leskovackim gazdinstvima za 1000 din dnevno… zato ne pricaj kad ne znas jer 90% radnika zeli da radi u Yuri, Falkeu i svim stranim kompanijama !

Masa
Masa
17 Maja, 2020 8:51 pm
Reply to  Savle

Taman posla da se odjednom pojavi cifra od velikig broja zarazenih mucenika jure i to pred izbore nego preko kao i uvek ledja mucenika da ih razvuku malo joj zivote proklet bio

Проститутки Бишкека
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x