Čiji je rotvajler koji je nedavno napao dve devojčice i baku?

LESKOVAC

Pas koji je nedavno napao, u selu pored Leskovca, dve male devojčice i baku ni u jednom trenutku nije bio kod nas u azilu, tvrdi direktor Javnog komunlnog preduzeća “Komunalac” Vladimir Sinadinović.

” Mi smo tog dana, neposredno nakon završetka incidenta dobili poziv od nadležnih organa iz policije, reagovali smo istog trenutka i to je prva prijava koju smo dobili da postoji jedan takav pas u tom delu grada”, tvrdi Sinadinović.

Na pitanje da li se zna o kakvom se psu radi, da li je u pitanju pas lutalica ili ima vlasnika, Sinadinović kaže da pas nema čip i da se radi o rotvajleru.

“Suvišno je pričati o tome da takvi psi mogu biti lutalice, oni se ne razmnožavaju na ulici, već u odgajivačnicama. To što nema čip ne znači da je lutalica. Po neproverenim informacijama, od meštana iz sela smo čuli da se zna ko u tom kraju čuva rotvajlera. Nama oni tu informaciju nisu dali, ali se nadam da će je dati onome kome treba”, rekao je Sinadinović.

Ovaj pas je u selu Biljanica kod Leskovca napao je trogodišnju i petogodišnju devojčicu a baki mlađeg deteta, koja je pokušavala da ih odbrani, otkinuo je meso sa ruke i žena još uvek odlazi svakodnevno na previjanje u leskovačku bolnicu. (kraj) LJS/MN

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Oi!
Oi!
5 meseca pre

A tzv. organizacije za zaštitu životinja – muk. Izgleda da još nisu dobile sredstva, pa ne mogu da se oglase. Inače, još uvek prolaze ispod radara i obrću itekako velika stredstva…