Četvoro poslanika iz Leskovca, jedan iz opozicije

LESKOVAC

Na osnovu nezvaničnih rezultata Republičke izborne komisije o broju poslanika koje su osvojile izborne liste, sa teritorije Jablaničkog okruga u prvom sazivu Narodne skupštine Republike Srbije poslanici će biti:

Sa liste „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ Andrijana Vasić, diplomirani sociolog, i Marija Jovanović, diplomirani inženjer tehnologije, obe iz Leskovca.

Sa liste „Ivica Dačić-Premijer Srbije“ Tatjana Jovanović, magistar medicinskih nauka, Leskovac

Sa liste „Moramo“ Nebojša Cakić, diplomirani pravnik, Leskovac.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Rilex
Rilex
2 godine pre

Bas tako oni se raduju samo svojim platama i dnevnicama, narodu ne mogu nista da pomognu!

atraktivne
atraktivne
2 godine pre
Odgovori  Rilex

Ma jok. Sad lad iskusni u privredi otvore usta u parlament ima da puca od argumenata. Imaju po 10 godina radni staz u Yuru, 10 u Falke, 10 u Jeanci. S postovanjem ima da ih slusaju u parlament. S kredibilitetom su. Pa nisu oni od iskustva sabrali samo godine poslusnosti u kabinet. Nisu oni od prakse imali foto aparat oko vrat. Nije zbog takvh nastala krilatica neka digne ruku. Besramno su prihvatale za prvo ,,radno iskustvo u struci” mesto u kabinetu? Ma jok! Cakic iz malecku stranku a golemo iskustvo nosi. A naprednjaci onolka stranka a sve atrakcija do atrakcije

Arandjel
Arandjel
2 godine pre

I da ih je 40 biće isto. Za narod (čitaj stoku) ih baš briga. Bitna je plata, paušal, putni troškovi i krkanje u skupštinskom restoranu za male pare. Naravno bitno je i da se izgura ceo mandat i kad bi se prododala još tri pa eto lepa penzija bez po muke i nauke.