Čestitka povodom lekarske slave

VRANJE

Povodom lekarske slave Svetih Vrača Kozme i Damjana, direktorka Zdravstvenog centra Vranje, dr Ljiljana Antić  čestita svim zdravstvenim ustanovama u okrugu i radnicima koji ove svetitelje slave kao zaštitnike svoje profesije.

“Čestitam svim kolegenicama i kolegama našu, lekarsku slavu i ističem da sada u Zdravstvenom centru Vranje imamo najbolje uslove za rad, uvećanu platu, uposlili smo mnogo mladih lekara i poslali na usavršavanje najveći broj doktora nego ikada do sada. Građani Pčinjskog okruga i Kosovskog Pomoravlja ne treba da brinu imaju najkvalitetniju i najbolju moguću zdravstvenu zaštitu na samom jugu Srbije. Svim kolegenicama i kolegama želim da i u budućnosti, kao i do sada, savesno i uspešno obavljaju  svoju humanu dužnost, na koju treba da budete ponosni“, poručila je direktorka Antić.

Na kraju čestitke se navodi da su Kozma i Damjan pre 1700 godina lečili i pomagali onima kojima je pomoć bila potrebna i to bez nadoknade i zato zbog njihovih svetih dela oni uživaju u našem narodu posebno poštovanje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare