Cakić: Čiji su odbornici Antanasijević, Božuta i Đorđević

LESKOVAC

Odbornik Nebojša Cakić (Za Leskovac Zajedno) zatražio je na jučerašnjoj sednici da se promeni formulacija gde se pominju odbornici Oliver Antanasijević, Ljiljana Božuta i Igor Đorđević.

„Oni su do ulaska u skupštinu bili kandidati za odbornike sa liste „Milan Stamatović-Zdravo da pobedi-Dragan Jovanović – Bolja Srbija-Zdrava Srbija“. Čim su ušli u skupštinu i kad je potvrđen mandat, a to je bila prva tačka dnevnog reda rečeno je da su oni prešli u SNS. Znači, oni mogu da budu samo odbornici SNS-a ili kandidati za odbornika izabrani sa liste „Milan Stamatović-Zdravo da pobedi-Dragan Jovanović – Bolja Srbija-Zdrava Srbija“. Govoreći da su oni i dalje iz Bolje Srbije dovodimo građane u zabludu da se radi odbornicima te stranke, što apsolutno nije tačno. Tu formulaciju bi trebalo promeniti i u zapisniku sa konstitutivne sednice.“

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Maksi
Maksi
3 godine pre

Slika govori više od bilo koje reči, a to se jasno vidi na ovoj slici-taj Šembin hitlerovski pogled, pun negativizma, mržnje, ostrašćenosti, frustracija…Jadni su oni, koje on i Neša predvode!

Ništa lično
Ništa lično
3 godine pre

Gospođa Božuta je bliska SNS-u, ne znam da li je i član, što je nebitno. Verovatno je ucenjena radnim mestom, kao i mnogi drugi.