Budžetska inspekcija podnela deset predloga za pokretanje prekršajnog postupka

LESKOVAC

Na sednici Skupštine grada Leskovca podnet je izveštaj o radu Službe za budžetsku inspekciju sa izvršenim inspekcijskim kontrolama za period 1.1.201/8. do 31.12.2018. godine.

Služba za budžetsku inspekciju je u 2018. godini imala 31 redovnu planiranu kontrolu. Izvršeno je i pet vanrednih kontrola.

Među kontrolisanima su, između ostalih, Leskovački kulturni centar, Dom kulture Grdelica, Trgovinsko-ugostiteljska škola Leskovac, OŠ „Milutin Smiljković“ Vinarce, OŠ „Bora Stanković“ Vučje, Srednje škole u Vučju i Grdelici, Fudbalski klub „Sloga“, Košarkaški klub „Aktavis akademija“, ŽGFK „Lavice Dubočica“, Naridna biblioteka „Radoje Domanović“, JP „GAS“ Leskovac…

Kontrolisanim subjektima je naloženo 66 mera, podneto 10 predloga za pokretanje prekršajnog postupka, dobijeno 12 presuda prekršajnog suda, podneta je i jedna žalba Apelacionom sudu.

Okružnom javnom tužilaštvu podneta je jedna prijava za privredni prestup. U Gradskom pravobranilaštvu je formirano 3208 predmeta, od čega 1636 parničnih, 785 izvršnih, a bilo je i predmeta u parnicama iz radnih odnosa, vanparničnih predmeta, predmeta pred Agencijom za restituciju, kao i zahteva koji su se odnosili na zahteve za mišljenja Gradskog pravobranilaštva, krivičnih predmeta, predmeta u upravnom postupku, stečaju i likvidaciji…

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare