BUDŽET VRANJA VEĆI ZA 154 MILIONA DINARA

VRANJE

 

Odbornici Skupštine grada Vranja usvojili su danas  Predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o budžetu grada Vranja za 2015. godinu, po kojem je gardski budžet  2.7 milijarde dinara, što je za 154 miliona više od projektovanog.

 

“Rebalans budžeta je uslovljen izmenama više akata, ali najvažniji razlog je izmena i dopuna Programa izgradnje i uređivanja građevinskog zemljišta u javnoj svojini, odnosno Komunalnog programa”, rekao je član Gradskog veća Dragan Spirić .

Odbornici su usvojili i Predlog odluke o preuzimanju osnivačkih prava nad Domom zdravlja Vranja i osnivanju Zdravstvene ustanove Dom zdravlja “Vranje”, kao i Rešenje o imenovanju privremenih organa Doma zdravlja u osnivanju.

Za vršioca dužnosti direktora Doma zdravlja imenovan je dr Nenad Mladenović, lekar specijalista pedijatar iz Vranja.

Danas je konstatovana I ostavka  direktora RTV Vranje Zorana Veličkovića a za vršioca dužnosti je imenovan Ninoslav Smiljković koji radi na poslovima marketinga u toj televiziji.

 

Konstatovan je I prestanak mandata odbornici SPS Gordani  Dimitrijević  a novi odbornik te stranke u Skupštini grada je Dragiša Nikolić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare