Bruka na LIFFE: Prikazivanje filma prekinuto jer im se pokvario projektor

LESKOVAC

Prava bruka desila se večeras u Narodnom pozorištu gde je, u okviru festivala LIFFE trebalo da bude prikazan film “Stric”.

Film njie prikazan jer se pokvatio projektor, rečeno je publici.

Nezadovoljni građani su napustili salu a oni koji su za ovo javili JUGpressu kažu da je prava bruka da organizatori festivala, koji se uveliko hvale njime, nisu obezbedili rezervni projektor za filmske projekcije.

Prati
Obavesti me o
guest

9 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mirko
Mirko
1 godina pre

Ne znaš ko je nesposobniji, da li direktorka Kulturnog centra ili direktor Pozorišta?

Harry
Harry
1 godina pre

Za njih je festival crveni tepih i toaleta! A film… šta to beše?

oskar
oskar
1 godina pre

Ko da obezbedi? Šta oni znaju o organizaciji filmskog festivala?Njima i sendviče za partijske potrebe drugi pravi. Oni misle da je festival crveni tepih, opijanje sa glumcima i režiserima i tamburanje u zurle i timpane uz homoseksualne modne kritike.

Sačuvaj Bože....
Sačuvaj Bože....
1 godina pre
Odgovori  oskar

Joooj, ono je bio urnebes, kolko se “veseli dečko” primio na toalete. Ushićenje krpicama, tolki mu domet i interesovanje. Te ova obukla ovo, ona ono, a naše seljanke iz pozorišta kao pevaljke. Neproduhovljene, bez šarma, bez kulture odevanja…

Za pare
Za pare
1 godina pre

Ajde do kraja da razgolitimo umetnost. Oa je li Orasanin umetnica. A muz, bogatas cije pare piska na operacije da se ulepsa, sluzavke, penthaus, egzoticna letovanja, decko nepismen. Od osnovne tera loptu i pustaju ga s casova da trenira i igra utakmice, predstavlja drzavu i tako mu poklonili sve diplome posle osnovne. Njena koleginica Jovanovic iz Neciste krvi, Draganova cerka, seta momka za auto trke. Zbog kompleksa siromastva i zelje za novcem, sasvim suprotno kulturi, umetnosti, glumice vackaju milijardere da se vidi raskos na njima. A to sto raskos u njima, njihovi tupani nisu sposobni da prepoznaju, pa koga je briga. Dragicevic i Micalovic su sa kolegama umetnicima, to postujem.

Nadogradnja
Nadogradnja
1 godina pre
Odgovori  Za pare

Koju “umetnost” kad sam morao da guglam ko je Orašanin? Vi, Za Pare, očigledno brkate estradu sa umetnošću. A linija nije tanka, ponor je između. Novak je estrada, Orašanin i muž joj su estrada…
Za umetnost trebate još da se updateujete, sa pare ili bez.

Pavle
Pavle
1 godina pre
Odgovori  Nadogradnja

J.Orasanin je glumica. Glumci su zvezde LIFFE-a. Nisu, ne bi trebalo da su estrada. Ko prica o Novaku, on je sportista, nije estrada. Za taj rezultat je potrebno mnogo vise od talenta, gvozdena disciplina, mentalni sklop, pre svega, uz mukotrpne vezbe, dobre trenere, ekipu, logistiku, novac na pocetku price. Kako olako Novaka proglasiste estradom, tako Vam vredi komentar. O umetnicima je rec, koji jureci novac, upadaju u neumetnicke zivotne veze sa poluobrazovanim svetom.

Nema za vas apdejta
Nema za vas apdejta
1 godina pre
Odgovori  Pavle

Ne mogu da verujem da sam se upustio u komunikaciju sa tako površnom i samouverenom osobom, koja se, kao takva, bez imaloi pardona, usudjuje da tumači “svet oko nas”. U stvari, to je danas opšte mesto, jer danas upravo takvi kolo vode. Sportista iz urodjene gluposti, manjka obrazovanja, nenačitanosti, nedoraslosti, ukradenom detinjstvu i mladosti i zahvaljujući “mukotrpinim (?!) treninzima” upada u niz nesportskih situacija. Đokovići mladji i stariji su estrada, jer žive život estradnih zvezda, obožavaoci ih doživljavaju kao estradu, jer sebi dozvoljavaju estradne i malograđanske ispade. Estradni Đokovići se glupiraju u hodnicima starih rudnika kod “Bosanskih piramida”,dajući legitimitet i šireći krila jednom od najpoznatijih balkanskih šibicara. Pričajte mi još,molim vas, o “mukotrpnim vezbama” sportiste kao zabavilja predškolskoj deci. Izvinite što ću morati da završim ovaj užasno ponižavajući dijalog zaključkom da su Vaša drskost, Vaše neznanje i samouverenost, jedan od mnogobrojnih monstruma koji proždiru sve oko sebe. U.Ž.A.S.

Stvarno bruka
Stvarno bruka
1 godina pre

A pa sns direktori uce na svojim greskama koje placaju gradjani. Za njihov um je mnogo i plan A, kamo li B i C, sto ozbiljni ljudi znaju. Iskustvo u kabinetu nije dovoljno za rukovodjenje, a pre toga nigde nije rukovodila. Igraju se direktorovanja kao u NSZ. Kako ono rekoste da su se izvlacili sto ugovorom nisu predvideli miguce restrikcije? Nisu ocrkivali?! Pa mi odavno od njih nista ne ocekujemo.