Brnabić pre podne kao premijerka, popodne kao stranački funkcioner

LESKOVAC

Premijerka Srbije Ana Brnabić je popodne bila stranački funkcioner u Leskovcu.

Ona je, posle poseta Sijarinskoj banji, Lebanu i Bojniku kao premijerka dolazak u Leskovac koristila u stzranačke svrhe.

Pa je tako, kao članica predsedništva Srpske napredne stranke , posetila Gradski odbor SNS u Leskovcu, objavljeno je na sajtu tog odbora .
Brnabić je, kako je objavljeno, dočekao član Predsedništva i predsednik Gradskog odbora Leskovac Goran Cvetanović i mnoštvo okupljenih članova i simpatizera SNS-a u Leskovcu.

“Predsednik GrO Leskovac Cvetanović je tom prilikom govorio o funkcionisanju Gradskog odbora i predstavio lokalne funkcionere.
Brnabić je u otvorenom razgovoru sa svim članovima razgovarala o aktuelnoj situaciji u zemlji, problemima sa kojima se građani Leskovca i čitavog Jablaničkog okruga suočavaju, ali i o napretku koji je, kako je navela, Lokalna samouprava definitivno ostvarila.
“Samo napornim radom i beskompromisnim zalaganjem možemo sačuvati Srbiju na putu napretka i preporoda, na kome se nalazi od 2014. godine kada je predsednik Vlade postao Aleksandar Vučić. Hvala na divnom dočeku, radimo dalje, iz dana u dan, bez vikenda i bez pauze, za bolji život građana cele Srbije!
Posebno sam ponosna na naše omladince koji imaju sjajnu organizaciju u ovom gradu, ” navodi se na sajtu SNS.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Dimitrije
Dimitrije
2 godine pre

Žena zmaj! Moze sve. Da Vam ne smeta možda broj ljudi koji su je dočekali i to što je Leskovac najjači GO u Srbiji. Izgleda da je to problem.

Pertackibot
Pertackibot
2 godine pre
Odgovori  Dimitrije

S kim se svađaś, botiċu? Niko niśta nije napisao, svi smo zaprepašċeni i ċutimo. Znaš li kolko nas …ole što ste najjači GO u Srbiji?

Yupi
Yupi
2 godine pre
Odgovori  Pertackibot

Koji su nivo ovi botovi! Na nivou su bedne navijačke grupe: znaš li bre ti da smo najjači, najljigaviji, najservilniji, najuvlakačkiji, najspremniji da se nag..i GO u Srbiji”.

Raca
Raca
2 godine pre
Odgovori  Dimitrije

Smetaju nam nam botovske laži, a prva napisana reč u tvom komentaru je arhilaž, veće laži nema. Pa se pitam da li si ti zdrava osoba.