BOŽIDAR VUČKOVIĆ PONOVO IZABRAN ZA PREDSEDNIKA

LESKOVAC

 

Na drugoj izbornoj konferenciji Gradskog odbora Pokreta socijalista u Leskovcu, održanoj danas u Leskovcu,  za predsednika je ponovo izabran Božidar Vučković, koji je bio i jedini kandidat.

„Napravili smo jedinsvenu listu i za sastav Gradskog odbora i predsednika, ali to ne znači da nismo imali dobru raspravu o tome ko treba da bude na listi. Opredelili smo se da javno kažemo ko su sve članovi Gradskog odbora, jer je sastav takav da možemo samo da se ponosimo njime, rekao je Božidar Vučković.

Za nas je najbitnije dodao je Vučković, to što smo profilisali Pokret socijalista u pravu borbenu levicu, u organizaciju koja ima jasno i precizno definisan program, koji se razlikuje od svih ostalih.

Ovom izbornom konferencijom, kojom je obeležena i petogodišnjica postojanja ove stranke u Leskovcu, Pokret socijalista je počeo kapmanju za lokalne izbore u Leskovcu.

 

Leskovac Pokret socijalista

Aleksandar Vučić i Aleksandar Vulin trasirali su dva puta koja oba u krajnjem slučaju vode Srbiju ka boljitku. Ta dva paralena puta u prethodnom periodu uspeli smo da pretvorimo u zajednički put. SNS, iako veći partner, ogroman prostor je otvorio i Pokretu socijalista, prepustivši jedno od najvažnijih ministarstava u ovom periodu, Ministarstvo rada, Aleksandru Vulinu. Obadve stranke su se držale svega onoga što je bilo usaglašeno ako zajednički način delovanja, rekao je generalni sekretar Pokreta socijalista Đorđe Komlenski .

Na ovoj izbornoj konferecniji izabran je Gradski odbor od 21 člana, dok će se, kako je najavio Vučković,ostali organi stranke birati na konstitutivnoj sednici Gradskog odbora.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Kamion šestoton juri prema Helsinki
Kamion šestoton juri prema Helsinki
8 godine pre

Epiteti primenljivi i na neke “borce” za ono i dsz ljudska prava

Dobrosav Nesic
Dobrosav Nesic
8 godine pre

Politicki prevarant i borac za svoj dzep.